Alegerea halelor industriale

 • Sfaturi privind alegerea halelor industriale pentru micii dezvoltatori

   

     In momentul in care decizi sa cumperi sau sa inchiriezi una sau mai multe hale industriale pentru desfasurarea activitatii pe care o presupune afacerea ta, trebuie sa iei in calcul mai multi factori pentru ca rezultatele businessului sa fie pozitive.

   

     De la hotararea de a inchiria sau a cumpara un spatiu industrial, la dotarea acestuia cu cele necesare si la optimizarea investitiilor, totul trebuie sa fie foarte bine calculat in avans.

   

     Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca afacerea ta sa prospere:

   

  1. Opteaza pentru un spatiu suficient, nu unul mare

   

     Atunci cand alegi spatiul, gandeste-te mai putin la confort si mai mult la utilitate. Asta nu inseamna ca trebuie sa uiti in totalitate de acest aspect, ci doar sa il clasezi dupa cel pragmatic.

   

     Gandeste-te la felul in care poti desfasura cele necesare afacerii tale intr-una sau mai multe hale si optimizeaza utilizarea spatiului intr-un mod cat mai practic.

   

  2.  Nu inchiria, daca este mai rentabil sa cumperi

   

     Halele industriale nu sunt foarte costisitoare, avand in vedere avantajele pe care le ofera, odata cumparate.

   

     Opteaza pentru aceasta varianta, daca ai posibilitatea materiala si increderea ca afacerea ta se va dezvolta in timp; iar daca nu se va dezvolta, ai oricand posibilitatea sa oferi mai departe spre vanzare ravnitul spatiu.

   

  3.      Alege o zona aflata in dezvoltare

   

     Bineinteles, halele industriale nu sunt niciodata amplasate in centrul orasului, ci la periferii si in suburbii. Insa si acestea au preturi si caracteristici diferite, in functie de perspectivele de dezvoltare ale fiecarei arii in parte.

   

     In Bucuresti, de exemplu, exista un trend de dezvoltare in zonele de Nord, respectiv de Sud ale orasului. In aceste conditii, este indicat sa te orientezi catre acestea, chiar daca initial costurile ar fi mai mici in Est sau in Vest.

0 comentarii