Se mai gasesc haine de calitate?

 • Salutare,

   

  Sunt indignat deoarece vazand vremea de afara am zis ca trebuie sa dau o fuga pana la mall pentru a-mi cumpara o tinuta obisnuita, pe care sa o iau atat la serviciu, cat si in timpul liber. Nu vreau sa dau o groaza de bani, insa altfel nu cred ca voi reusi sa gasesc haine de calitate, in care sa ma simt bine si sa imi fac treburile. Mai precis, am nevoie de un hanorac, o pereche de blugi si de niste pantofi casual cu siret. Zis si facut, am fost pana in cel mai apropiat mall si am vazut ca de fiecare data aceleasi produse la supra pret, dar de o proasta calitate. Mai exact, m-am dus intr-o reprezentanta a unui magazin si am vazut ca scria mare ca au 23% reduecere la hanorace nike barbati. Am luat un model, am mers spre cabina de proba si acolo ce sa vezi in oglinda... produsul era descusut pe o parte... Am ramas dezamagit deoarece costa destul de mult, cam jumatate dintr-un salariu. La banii aia oricum nu il luam, insa am zis ca incluzand reducerea, poate, poate ma va intelege nevasta si o sa dau la pace cu ea pentru a-mi cumpara in sfarsit ce vreau.

   

  Cum sa mai ai pretentia de la o firma mai mica sau brand, cum se spune mai nou, sa te respecte cand gigantii din acest domeniu fac gafe de genul? Sa fi fost eu primul? Nu cred insa au mai pierdut un client, desi nu obisnuiam sa fac prea des cumparaturi la ei si in mod sigur nu contez la cifra de afaceri, asa ca principiu, vi se pare corect sa nu mai gasesti haine de calitate nicaieri? Toate se decoloreaza, sunt facute pe vapor, materiale de doi bani, dar pretul mare...

1 comentariu
 • Lui anioda ii place!
 • anioda
  anioda @hoinar - Glumeshti cu sigurantza, nuuu?!?...
  Ia tu avionul de ... Milano, vreo 3-4 zile prin februarie, si cu 2.000 de euro, nu mai mult, itzi iei din patria modei haine, pantofi si accesorii cit tzi-ai lua la Bucureshti de ... 8-10.000!
  Nu e nici o gluma! In februarie toate marile firme isi lichideaza stocurile pt. ca deja apar noile colectzii si e ne-comercial sa mai ai in rafturi marfa ... de anul trecut!
  La Bucuresti, mitocanii comertzului brandurilor cica de renume, itzi dau pe post de ... noutatzi absolute colectziile de acu' 2-3 ani de la Milano!...  mai mult
  20 octombrie 2013