Ray Ban Polarizati

  • Firma Rayban, este probabil una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de ochelari de soare polarizati si de vedere din intreaga lume. Brandul a aparut in  1937 de către compania americană Bausch & Lomb.Cele mai cunoscute modele de ochelari aparute sub sigla firmei sunt Wayfarer si ochelarii de tip aviator.

    Ochelari Ray Ban Liteforce POLARIZATI RB4179 881/83 - RayBan-Classic.roÎn 1999, Bausch & Lomb a vândut brand-italian Luxottica Group pentru suma 640 milioane dolari.

    Istoria ochelarilor Rayban polarizati, modelul aviator, isi are originile undeva prin anii 1920, atunci cand apareau noile avioane ce permiteau atingerea unor noi inaltimi.Avitatorii se plangeau de dureri de cap si rau de inaltime cauzate de razele prea puternice ale soarelui. Ideea acestui model a aparut in 1929, cand John MacCready, locotenentul general al departamentului aerian din cadrul armatei SUA, le-a cerut celor de la Bausch & Lomb sa creeze o pereche de ochelari Ray Ban polarizati special pentru oamenii din armata.

    Prototipul a vazut lumina zilei in 1936, era cunoscut sub numele de ''antireflex'',avea rame din plastic si lentile verzi, care reducea efectul de orbire fara a impiedica vederea.In anul urmator, ochelarii au primit rame metalice si au inceput sa fie vanduti sub numele de ray ban aviator plarizati.

    Cu o viata atat de lunga, ochelarii ray ban polarizati de tip aviator sunt probabil cel mai vandut model in toata lumea. Se potrivesc oricum si iti ofera un aer sofisticat.Pe rayban-classic.ro ai o multime de modele de ochelari de tip aviator ce beneficiaza de preturi mici.

0 comentarii