Unde gasim un carucior Bertoni de calitate?

 • Cele mai multe astfel de produse, relateaza Gandul,  două treimi, au ca ţară de provenienţă China, o creştere cu 6% în raport cu anul 2012 şi de 10% faţă de 2011. Prin comparaţie, 15% din obiectele cu probleme au fost fabricate în Europa. În acelaşi timp, pentru 10% din produsele nesigure comercializate în Europa nu poate fi identificată încă ţara de origine sau de fabricaţie.

  Îngrijorător este că problemele cele mai mari depistate până acum au fost constatate la jucăriile şi hainele pentru copii, care prezintă riscuri foarte serioase pentru cei mici: de la intoxicaţii sau reacţii la chimicalele periculoase din jucării ori îmbrăcăminte, la riscul de rănire, strangulare sau înecare. De asemenea, alte probleme foarte grave au fost descoperite la căzi de baie şi cărucioare pentru copii instabile.

  Numărul de alerte emise în 2013 a fost cu 3,8% mai mare decât în anul precedent, însă Comisia pune această evoluţie nu atât pe seama creşterii numărului de produse periculoase distribuite în Europa, cât mai ales pe îmbunătăţirea mijloacelor de detectare şi pe eficientizarea modului în care acţionează autorităţile naţionale de supraveghere.

  În aceeaşi logică, trebuie menţionat că, după Liechtenstein (o singură alertă) şi Luxemburg (şapte alerte), România a avut în 2013 cel mai mic număr de alerte privind produsele periculoase din magazine. Aceasta nu înseamnă neapărat că ţara noastră este fruntaşă la controlul calităţii pe pieţe, ci, mai realist, că încă nu reuşim să depistăm foarte eficient problemele din magazine.

  Cel mai mare număr de notificări au fost emise anul trecut în Ungaria (12% din cazuri), Germania şi Spania (11%), Bulgaria (8%) şi Regatul Unit (6%).

  Daca sunteti ca si mine si dumneavoastra doriti tot ce este mai bun pentru copilasul dumneavoastra. Eu va recomand un carucior Bertoni pentru bebelusul dumneavoastra.

  Eu am cumparat din magazinul online Babyneeds un carucior Bertoni ieftin si de cea mai buna calitate.

  Ofera-i copilul tau tot ce e mai bun.

0 comentarii