Un om simplu ca Sergiu Diacomatu este candidatul perfect pentru

 • Sergiu Diacomatu, la numai 32 de ani ai sai este unul dintre tinerii promovati de Partidul Miscarea Populara, doreste sa faca o altfel de politica pentru Romania in Parlamentul European.

  Ce studii are Sergiu Diacomatu?

  Sergiu Diacomatu este vorbitor fluent de engleza si franceza, a terminat Academai de Politie Alexandru Ioan Cuza si Facultatea de Drept, cu masterul in obtinut in managementul proiectelor cu fonduri europene la SNSPA.

   

  Tanara speranta, Sergiu Diacomatu este un candidat perfect pentru Europarlamentare, deoarece stie exact ce inseamna Uniunea Europeana pentru ca a lucrat peste 5 ani in domeniul public cat si privat in functii de raspundere.

   

  Sergiu Diacomatu a lucrat in corpul de control al Primului Ministru timp de aproape 4 ani si a fost subsecretar de stat la finante timp de 2 ani.

  Cu ce se ocupa in prezent Sergiu Diacomatu?

  In prezent Sergiu Diacomatu este prim-vicepresidente al organizatiei PMP din sector 1 din Bucuresti.

   

  Acesta isi doreste sa schimbe Bucurestiul in bine. Sergiu Diacomatu isi doreste ca Bucurestiul sa fie ca inainte, sa fie un centru istoric si modern in acelasi timp. Crede in tineri si de aceea a infiintat Liga Tineretului in Braila.

   

  Sergiu Diacomatu crede in puterea de “dreapta' si isi doreste nespus de mult o schimbare in bine in toata Romania.

  De ce cred eu ca Diacomatu Sergiu este un candidat perfect pentru Europarlamentare?

  Diacomatu Sergiu Ionut este un om simplu care nu s-a imbogatit peste noapte in comparatie cu alti demnitari acesta avand doar doua autoturisme, o casa mostenita si una cumparata.

   

  In plus, ori de cate ori a putut, i-a ajutat pe cei nevoiasi si s-a implicat mai mult decat intens atunci cand a fost nevoide ajutor in dezapezirea unor regiuni din judetul Braila.

  Bunicul lui Sergiu Diacomatu a fost implicat in construirea stadionului municipal si a salii polivalente din Braila.

0 comentarii