Sfaturi utile in alegerea frigiderului

 • Daca lipsiti des de acasa, este recomandat sa va achizitionati un frigider cu functia "HOLIDAY", care reduce temperatura si durata functionarii aparatului Alina Andrei Daca vi s-a stricat frigiderul sau vreti sa schimbati vechiul aparat cu unul nou, la achizitionarea si instalarea acestuia este bine sa aveti in vedere sfaturile reprezentantilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

   

  sfaturi utile in alegerea frigideruluiAparatul frigorific trebuie sa prezinte urmatoarele caracteristici: - sa aiba clasa de eficienta energetica A (A>, A>>), pentru a face economie de energie si bani. Clasele standard sunt cuprinse intre clasa G (cu consum mare de energie) si clasa A>> (cu consum redus de energie); - sa fie cu doua motoare, unul pentru congelator si altul pentru frigider, acest tip fiind mai fiabil si economic; - sa posede functia "Antibacteria". De mentionat ca astfel de modele de frigidere pot fi gasite si la magazinul online Tonis.ro. Acest magazin online are super promotii, asa ca daca vrei sa cumperi frigidere ieftine apeleaza cu incredere la Tonis.ro si cu siguranta asteptarile tale vor fi rasplatite pe masura.

  Functiile pe care trebuie sa le aiba un frigider

  Frigiderele ai caror pereti sunt astfel constituiti au in compozitie substante antibacteriene. Acestea impiedica dezvoltarea bacteriilor care degaja un miros neplacut. - sunt indicate frigiderele cu racire "No frost" (fara gheata), care nu necesita dezghetare; - pentru consumatorii care lipsesc frecvent de acasa, exista aparate frigorifice care au in dotare functia "HOLIDAY", care reduce la minimum temperatura si durata functionarii aparatului.

  Cum se monteaza in mod corect un frigider

  Atunci cand instalati un frigider, tineti cont de cateva aspecte importante: - evitati asezarea aparatului frigorific langa surse de caldura: aragaz, calorifer, radiatie solara directa etc.; - verificati si asigurati orizontalitatea aparatului; - asigurati, lateral si in spatele aparatului, spatiul de aerisire si ventilare recomandat de producator; - respectati recomandarile privind intervalul de timp la dezghetare, indicat de producator, cat si alte indicatii din manualul de utilizare.

0 comentarii