Gerovital H3 Evolution, o crema cu actiune de lifting

 • Brand cu o traditie puternica in industria romaneasca de frumusete, Gerovital a lansat crema de zi H3 Evolution, cu actiune de lifting, hidratanta, ce ofera protectie impotriva razelor solare si a imbatranirii premature. Tenul ramane neted, ferm, mai elastic si mai hidratat.

  Cine poate folosi Gerovital H3 Evolution?

  Crema de zi Gerovital H3 Evolution a fost destinata utilizarii de catre persoanele peste 30 de ani, contribuind la atenuarea ridurilor fine, la hidratarea tenului uscat si la protectia sa. Are la baza enzima cu proprietati de anti-imbatranire Superoxid Dismutazei, care, in tandem cu filtrele UV, reduce actiunea daunatoare a factorilor nocivi asupra tenului. Cele trei ingrediente inovatoare: Sepilift, Lipomoist si lipozomii cu acid hialuronic imbunatatesc aspectul pielii, reducand imperfectiunile si cutele fine de la suprafata ei.

  Formula cremei e bogata, dar usor de aplicat si de absorbit de catre ten. Ambalajul in nuante de rosu clasic nu se diferentiaza de traditionalul aspect al gamei, ceea ce ii largeste adresabilitatea.

  Cum se foloseste Gerovital H3

  Crema Gerovital H3 Evolution se aplica dimineata, pe pielea fetei si a gatului, dupa ce a fost atent demachiata si tonifiata. Se maseaza prin miscari circulare, delicate, pana la totala absorbtie.

  gerovital h3 o acrema cu actiune de liftingHidratarea oferita pielii este unul dintre cele mai importante avantaje ale cremei de zi Gerovital H3 Evolution. Intr-adevar, dupa 30 de ani, pielea resimte tot mai puternic aceasta nevoie, pe care produsul i-o satisface. Efectul asupra ridurilor fine, superficiale, este destul de eficient. Tenul ramane catifelat, de o netezime si o fermitate semnificativ imbunatatite. Protectia UVA/UVB este un aspect de luat in seama. Fiind vorba de un produs romanesc cu traditie, raportul calitate-pret e unul castigator, tendinta observata si la celelalte produse concurente din productia proprie.

  Cum actioneaza crema

  De partea cealalta, crema de zi Gerovital H3 Evolution poate accentua luciul tenului gras, desi e usor absorbita si de acesta. Prezenta catorva parabeni pe lista de ingrediente distrage oarecum atentia de la beneficiile promulgate.

  Pentru eficienta in hidratare si diminuarea ridurilor fine, crema de zi Gerovital H3 Evolution e o alegere potrivita.

0 comentarii