Operatii estetice dr. Jecan

 • operatii esteticeOperatiile estetice sunt interventii chirurgicale realizate cu scopul de a remodela sau de a recrea anumite trasaturi fizice care au nevoie de interventie. Chirurgia estetica se poate realiza in orice parte a corpului, indiferent de problemele estetice pe care le are pacienta. Aceste interventii chirurgicale pot fi folosite cu succes in cazurile in care pacientele au suferit traumatisme sau malformatii grave pentru unele dintre trasaturile fizice, precum nas, sani etc.

  Chirurgia plastica sau remodelarea frumusetii

  In acest sens, Dr. Jecan realizeaza operatii estetice in Bucuresti pentru problemele fetei (lifting facial, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, filleri de volum, botox etc.), ale sanilor (mamoplastie de marire, mamoplastie de reducere, mastopexie) si ale siluetei (liposuctie, abdominoplastie, brahioplastie, augmentarea tesutului muscular, lifting corporal etc.).

  operatii esteticeOperatii estetice cu Dr. Jecan

  Cand vine vorba de interventii chirurgicale este evident ca nimeni nu-si doreste sa aiba probleme in urma operatiei. Ca la orice procedura chirurgicala, pot avea loc diverse complicatii, ce pot decurge din anestezie sau din realizarea procedurii in sine. De aceea, trebuie sa apelezi de fiecare data numai la profesionisti, pentru a te asigura de calitatea interventiei. In plus, in cazul operatiilor estetice se adauga si riscul ca rezultatele sa nu fie tocmai de infrumusetare. Asadar, atunci cand cauti un profesionist in domeniul chirurgiei estetice, apeleaza cu incredere la Dr. Radu Jecan. Experienta sa indelungata este cea mai buna dovada pentru profesionalismul cu care lucreaza. Dr. Jecan se bucura da inalte studii in domeniul chirurgiei estetice si de o specializare fara cusur.

  Dr. Jecan practica arta chirurgiei estetice si grija pentru paciente

  Dr. Jecan pune mare pret pe stabilirea unei relatii de comunicare foarte solide cu fiecare dintre paciente. Pe toate le trateaza cu sinceritate si comunica eficient pentru a intelege cat mai exact specificitatile, asteptarile si nevoile fiecaruia. In plus, transparenta este foarte importanta, iar dr. Jecan este de fiecare data sincer (inca dinaintea operatiilor estetice) in legatura cu masura in care asteptarile pacientelor vor fi indeplinite, in limitele posibilitatilor.

0 comentarii