Azilul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru

 •  

  Azilul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru, gazda ideala pentru cei varstnici Persoanele varstnice ajunse la o varsta inaintata merita un azil de batrani care sa ii faca sa uite de grijile pe care orice om la o varsta mai inaintata le are. Azilul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru doreste ca prin cele doua locatii din Bucuresti sa ofere batranilor un loc unde sa isi gaseasca linistea de care au nevoie.

  Conditii excelente pentru un trai fericit si lipsit de griji

  Acest azil de batrani dispune de toate coniditile pentru a fi o gazda primitoare pentru toti cei care ii vor calca pragul. Cele doua locatii din Bucuresti dispun de un personal calificat in ingrijirea batranilor si in acordarea acestora a celor mai bune servicii medicale posibile. Alege azilul de batrani potrivit pentru cei varstnici.Medicii, asistentele medicale si ingrijitoarele formeaza personalul care ii va ingriji pe batrani si va avea intreaga responsabilitate in ceea ce ii priveste pe acestia. Intregul personal va avea grija zi si noapte de toti batranii care vor fi gazdele azilului de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru.

  In ceea ce priveste tarifelepracticate de catre cele doua locatii din Bucuresti acestea sunt negociabile in functie de conditiile solicitate si de starea de sanatare a persoanei care urmeaza sa fie gazda, stare de sanatate ce se stabileste dupa o analiza socio-medicala a viitorului beneficiar. Pe langa serviciile de baza, pachetul include si servicii suplimentare precum:excursii organizate, organizare de zile onomastice, sedinte de masaj si kinoterapie. In functie de doleantele fiecaruia se pot furniza alte servicii de ingrijire destinate batranilor.

  Pentru mai multe informatii cu privire la caminul de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae si Sf. Alexandru puteti suna la unul din nr de telefon: 0722 624 264 / 0753 907 355.

0 comentarii