Un magazin online pentru copii dragalasi

 • Magazinul online il Bambino are o gama complexa de produse pentru ingrijirea nou-nascutilor si a copiilor pana la varsta de 9 ani. Produsele sunt disponibile vanzarii prin platforma online de cumparaturi si se pot comanda simplu si rapid.

  O mare varietate de produse pentru ingrijirea copiilor

  In magazinul online il Bambino descoperi o gama larga de produse pentru cei mici. Aici se gasesc numeroase echipamente care faciliteaza si imbunatatesc procesul de crestere a bebelusilor, de la mobilier pentru camera celor mici, pana la accesorii pentru hrana. Mobilierul pentru camera copiilor de la il Bambino cuprinde patuturi pliante, patuturi de lemn, paturi, pernute, saltele ergonomice, mese pentru infasat, aparatoare pentru paturi, tarcuri de joaca, centre de activitati, balansoare, decoratiuni etc.

  Se mai pot gasi si scaune de masa, accesorii de hrana si mancare pentru bebelusi si echipamente necesare pentru plimbarea si transportul celor mici: scaune auto, carucioare, premergatoare si landouri de diferite tipuri. Si articole din categoria igienei si sanatatii se pot gasi online la il Bambino, precum cadite de baie, olite, termometre, prosoape, halate de baie, aspiratoare nazale, scutece, aparate de aerosoli si multe altele. Tot aici se pot gasi pachete speciale de echipamente pentru bebelusi care sa le asigure siguranta si confortul, la preturi promotionale, sau echipamente multifunctionale extrem de practice si avantajoase ca pret.

  Il Bambino – magazinul online de produse pentru copii pana la 9 ani

  Produsele pentru copii disponibile la il Bambino se pot comanda din magazinul online. Plasarea comenzii se poate face oricand, iar produsele sunt livrate prin intrermediul serviciilor de curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil. Exista mai multe tipuri de a comanda; comanda prin platforma online de cumparaturi disponibila pe site, comanda prin telefon, in intervalul de timp 9:00-17:50, de luni pana vineri, comanda prin email la adresa office@ilbambino.ro, sau comanda prin live chat.

0 comentarii