Voi stiati de noul camin de batrani din Bucuresti - A.C Sf.Nico

 • Pentru cei care cauta un loc in care cei varstnici sa petreaca momente speciale, benefiind de toate conditiile necesare unei batraneti linistite, Asociatia Crestina Sf.Nicolae & Sf.Alexandru le pune la dispozitie un loc in care rudele lor se vor simti iubiti, vor avea ocazia sa isi petreaca timpul liber purtand conversatii, iar singuratea nu va mai fi o problema existentiala.

  Adesea, azilele de batrani ii sperie atat de cei care urmeaza sa iti petreaca timpul acolo, cat si pe cei care ii lasa in grija acestora pe cei varstinici. Insa, caminul de batrani din Bucuresti va convinge prin serviciile oferite ca cei batrani nu vor duce lipsa de asistenta medicala, spatii de relaxare, medii de socializare si petrecere a timpului liber prin activitati beneficice pentru sanatatea lor, ore de masa corespunzatoare alaturi de cele mi delicioase preparate culinare.

  Rezervati un loc pentru cei dragi la caminul de batrani

  Daca doriti ca batranii sa locuiasca intr-o noua casa in care se vor simti realmente foarte bine, contactati caminul de batrani din Bucuresti si rezervati un loc pentru ca batranii sa isi gaseasca linistea intr-un mediu recomandat perioadei de batranete. Varstincii vor beneficia de toate lucrurile de care au mare nevoie in aceasta etapa din viata, de la ingrijirea medicala asistata in permanenta pana la petrecerea timpului liber alaturi de persoane apropiate varstei lor.

  Un nou camin pentru ei ii va face sa uite de batranete si de singuratete, oferindu-le zile pline de liniste si bucurie, momente pe care nu le vor uita, cu siguranta! Mai mult decat atat, tehnologia moderna de care beneficiaza acest camin de batrani in Bucuresti va va asigura ca cei varstnici vor avea la dispozitie toate cele necesare ingrijirii lor.

  Impreuna cu persoanulul caminului de batrani Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru le vei asigura batraneilor cea mai linistita perioada din viata lor! Ajuta-i sa fie oameni fericiti pe toata durata existentei lor!

0 comentarii