Proiectoare led te asteapta pe led-zone.ro !

  • In magazinul online Led Zone te asteapta o colectie de proiectoare led care iti vor creste bugetul prin consumul redus de energie electrica de care dispun si il ofera celor care acorda incredere tehnologiei led - un nou concept aparut pe piata romaneasca cu cativa ani in urma. Studiile au demontrat ca un corp de iluminat cu led este de 10 ori mai econom decat tipurile de becuri clasice sau neoane fluorescente, iar cei care le folosesc si-au aratat multumirea si au decis sa isi inoveze locuintele, nu numai portofelele. Un proiector cu leduri se poate regasi sub mai multe forme si marimi, iar la Led Zone vei gasi modelul perfect pentru folosinta ta!

    Proiectoare led cu sursa de alimentare 12V/220 V

    Alimentarea unui proiector led este importanta in ceea ce priveste puterea de iluminare, iar in magazinul online Led Zone poti opta pentru proiectoare led cu alimentare intre 12-220 V. Mai mult decat atat, in gama de proiectoare led marca LED Zone vei intalni modele pe sezonr, proiectoare led liniare, RGB sau slim sau accesorii pentru acest tip de corp pentru iluminat precum suporti sau acumulatori. cele mai atractive sunt proiectoarele led cu sistem RGB, ele fiind disponibile intr-un mixt de nuante ce poate crea un joc de lumini multicolor programat sau schimbat manual. Acest tip de proiector cu leduri dispune de o telecomanda cu taste si in plus beneficiaza de statutul waterproof adica il veti gasi cu caracteristica IP65. Daca insa iti doresti ca proiectorul led il achizitionezi in functie de forme, atunci poti opta pentru modele precum proiectoarele ledrotunde ( special create pentru a fi inserate pe podeaua piscinei), patrate sau dreptunghiulare, incastrabile sau pe baza de suport.

    Pe led-zone.ro gasesti rapid proiectorul led preferat!

    Pagina web site-ului Led Zone gasesti rapid proiectorul led preferat folosindu-te de filtrele pentru produs. Acestea fac referire la tensiunea disponibila intre 12-220 V, puterea intre 3-100 W sau filtrul de pret care te ajuta sa achizitionezi la cele mai mici preturi. In plus, daca vei deveni client Led Zone, vei beneficia de transport la domiciul contracost sau gratuit in functie de valoarea comenzii.

0 comentarii