Ice World- cel mai mare distribuitor de gheață alimentară din R

 • Atunci când aveți nevoie de gheață alimentară, fie în scop casnic, fie pentru afacerea dumneavoastră, apelați la fabrica de gheață Ice World și achiziționați cuburi de gheață și calupuri de gheață de cea mai bună calitate. Oriunde în țară, beneficiați și de transport frigorific la standarde înalte, asigurat de Ice World.

  De ce să cumpărați cuburi de gheață și calupuri de la Ice World?

  Toată gheața alimentară de la Ice World, fie că este sub formă de cuburi de gheață sau calupuri de gheață, este durabilă și are un grad de topire mult mai scăzut decât gheața normală. Asta pentru că, înainte de a fi supusă înghețului, apa este trecută printr-un proces de curățare amplu și care duce la purificarea ei, astfel încât gheața rezultată să reziste cât mai mult, chiar și la temperaturi mai ridicate.

  Cumpărând cuburi de gheață și calupuri de la Ice World, aveți siguranța că tehnica și aparatura folosită în fabricarea gheții alimentare sunt de cea mai bună calitate și utilizate cu profesionalism. Cumpărați cuburi de gheață pentru baruri, cafenele și restaurante și calupuri de gheață gata ambalați și transportați direct acasă.

  Transport frigorific intern la standarde înalte

  Ice World nu numai că produce gheață de cea mai bună calitate, dar o și transportă direct la dumneavoastră acasă, cu ajutorul unor mașini speciale, dotate cu echipamente de menținere a temperaturii optime de ultimă generație. Pentru comenzi, intrați pe pagina web Ice World sau sunați la numerele de telefon 0720 443 282 / 0729 443 282.

0 comentarii