Un camin de batrani in Bucuresti pe care o sa il adori

  • In ultima perioada, mi-am indreptat toata atentia spre gasirea unui nou camin pentru mama mea. Si nu este vorba despre un nou apartament, ci ma refer la gasirea unui camin de batrani care sa ii indeplineasca toate cerintele si nevoile unei persoane varstnice. Datorita faptului ca eu locuiesc in capitala, am dorit sa gasesc o insitutie specializata care sa fie aproape de domiciliu meu si astfel am inceput cautare. Dintre toate vizitele pe care le-a realizat, cel care m-a convins prin serviciile oferite si personalul specializat a fost caminul de batrani din Bucuresti, Asociatia Crestina Sf.Nicolae & Sf. Alexandru! Aici in acest camin de batrani am intalnit persoane realmente specializate in ingrijirea varstnicilor care si-au aratat imediat interesul pentru a primi in spatiu un nou ” locatar” !

    Numeroase avantaje la acest azil de batrani

    Pot spune ca am vizionat nenumarate camine de batrani, insa niciunul nu a oferit atat de multa variate in servicii precum caminul de batrani din Bucuresti. Astfel, optand pentru acest camin de batrani din Bucuresti, mama are parte de servicii de calitate si parte de un regim demn de adevaratul lux pe care nu il astepta sa il intalneasca intr-o locatie de acest tip. In primul rand, asistenta medicala permanenta a fost una dintre trasaturile care m-au condus catre alegerea acestui minunat camin de batrani aflat in zona Victorie – Banu Manta – Kiseleff, o locatie centrala unde poti ajunge foarte rapid. Mai mult decat atat, mama a ramas incantata de camera pe care cei din conducere i-au pus-o la dispozitie, aceasta fiind dotata cu aparatura performanta, paturi confortabile si prezenta adorabila a altor batranei cu care isi petrece adesea timpul. In ceea ce priveste alimentatia, mesele zilnice sunt extrem de delicioase, pline de gust, iar ora de masa este asteptata cu nerabdare de toti cei care locuiesc in acest minunat local.

    Poti program o vizita la caminul de batrani din Bucuresti

    Daca si tu doresti sa gasesti un loc special pentru cei dragi, poti recurge la aceeasi tactica pe care am folosit-o si eu. Initial, am programat o vizita la caminul de batrani din Bucuresti pentru a ma informa cu privire la toate serviciile pe care acesta le ofera. Gasind aici tot ceea ce imi doream, prima vizita a fost suficienta pentru ca eu, impreuna cu mama, sa ne indragostim de caminul de batrani Asociatia Crestina Sf.Nicolae & Sf. Alexandru!

0 comentarii