Alege calitatea termopanelor Salamander Bluevolution

 • ferestre salamander BluevolutionFerestrele termopan Salamander Bluevolution fac parte din categoria celor mai bune produse de pe piata. Acestea sunt importate din Germania, iar caliatea este una peste standardele pietii din Romania. In ceea ce priveste gradul de izolare fonic si terminc, acesta este unul in conformitate cu normele europene, mult peste gradul de izolare existent la produsele de origine locala.

  Inlocuieste termopanele mai vechi de 5 ani

  In urma cu 5 ani de zile, in piata din Romania au existat geamuri de tip termopan a caror calitate este mediocra. Chiar daca la inceput acestea au fost foarte eficiente si au venit cu ceva nou pentru clienti, acum acestea si-au pierdut din proprietatii datorita materialelor slab calitative component. Acesta este o problema cu care majoritatea romanilor se confruta. Acestia sunt oblicati sa inlocuiasca vechile termopane cu unele noi, care respecta standerdele, datorita lipsei de izolare termica si fonica.

  Calitatea termopanelor nemtesti Salamander Bluevolution

  termopan Salamander Bluevolution - Dafco.roIn ceea ce priveste ferestrele termopan Salamander Bluevolution, acestea au un profil din PVC, rezistent in timp si la diferite substante chimice, care pot deteriora in timp stratul.

   

  Etanjarea modelelor de gheam termopan Salamander Bluevolution este facuta prin intermediul unui sistem sofisticat, bazat pe 6 camere, care etanseaza perfect incaperea si ofera cea mai mare eficienta energetica. Pentru imbunatatirea potentialului de izolare, modelele de geam termopan Salamander Bluevolution sunt dotate cu o garniture median, care ajuta in sporirea gradului de izolare acustic si termic, dar si a protectiei impotriva ploii si a vantului.

   

  Aceste modele de geamuri termopan, Salamander Bluevolution, sunt concepute pentru etansarea perfecta cu 2 sau 3 geamuri. Ele pot fi gasite in modele de ferestre termopan cu deschidere simpla, basculante, oscilo—batante, pivotante, usi simple, culisante sau armonice.

   

  Alege calitatea nemteasca a geamurilor termopan Salamander Bluevolution !

0 comentarii