Calitatea ferestrelor termopan Salamander

 • sistemul de profile din pvc cu ferestre termopan salamanderAtunci cand doresti sa iti renovezi casa sau apartamentul, trebuie sa iei in considerare ca pe langa zugravirea peretilor, schimbarea parchetului sau punerea de gresie si faianta, trebuie schimbate si geamurile cu niste ferestre termopan care sa te izoleze de frigul si zgomotul de afara. Pentru aceste ferestre este foarte recomandat sa folosesti ferestre termopan salamander si in cazul in care trebuie sa schimbi si usile din casa sau apartament, sistemul de profile din pvc cu ferestre termopan salamander sunt cele mai potrivite.

  Garantia calitatii germane

  Calitatea nemteasca a acestora le recomanda in detrimentul altor termopane, culoarea alb salamander este cea care le diferentiaza de celelalte termopane. Aceste ferestre termopan salamander au un design impresionant si tehnologia incorporate este cea care iti va inbunatati semnificativ confortul si calitatea vietii si totodata vei reusi sa reduce costurile pe care le ai pentru energie. Latimea constructive a profilelor pvc pentru ferestre termopan salamander este de 76mm si sunt realizate dintr-un material care este 100% reciclabil.

   

  Sistemul de ferestre termopan salamander se diferentiaza prin designul elegant, prin proprietatile de izolare termica si fonica, prin usurinta cu care se poate intretine si curate si mai ales prin pretul foarte competitiv.

  Izolare fonica si termica a ferestrelor Salamander

  Folosirea unor ferestre calitative este foarte importanta, de aceea recomandam folosirea unor ferestre termopan salamander, care iti vor izola casa de zgomot, frig si pentru ca este vorba de calitate nemteasca, iti vor rezista pentru o perioada mai indelungata decat orice alt fel de provile pvc. Pentru ca aceste ferestre termopan salamander beneficiaza de o constructie extrem de robusta, aceste ferestre pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali.

0 comentarii