Termopanele Salamander de la Dafco- termopane de calitate super

 • Dafco vă pune la dispoziție termopanele de calitate SalamanderAlege calitatea termopanelor Salamander 

  Dafco vă pune la dispoziție gama de termopane de calitate Salamander, ferestrele care fac parte din categoria celor mai bune produse de pe piață. Dafco este importator de produse germane, ceea ce promite o calitate cu mult peste standardele pieței din România.

  Calitatea termopanelor germane Salamander

  Ferestrele termopan Salamander sunt de calitate garantată, deosebindu-se de celălalte profile pvc prin calitate și rezistență. Alegând ferestrele salamander, poți fi sigur că faci alegerea cea mai înteleaptă pentru casa ta.

   

  Materialul din care sunt fabricate ferestrele termopan Salamander este de cea mai bună calitate și este 100% reciclabil, având un profil pvc rezistent în timp și la diferite substanțe chimice, care în mod normal deteriorează. Lățimea constructivă este de 76 mm și beneficiază de un coeficient de transfer termic de Uf= 1,2 W/m²K.

   

  Sistemul de profile din PVC Salamander este din multe puncte de vedere alegerea cea mai avantajoasă în comparație cu celălalte produse de tip care se găsesc pe piață. Dacă adăgăm și prețurile competitive , Dafco garantând cel mai mic preț- calitatea profilului Salamander crește exponențial!

  Gama de produse termopan de calitate Salamander

  Termopanele de calitate Salamander se găsesc la puterea a treia. Gama Dafco- Salamander cuprinde categoriile Salamander Bluevolution, Salamander Streamline si Salamander 2D.

   

  Fiecare din cele trei categorii mențin cu brio brandul Salamander în topul termopanelor de calitate.

  La o primă vedere, toate termopanele sunt la fel- toate făcute din PVC, ce ar putea să le diferențieze? Este important de știut că un aspect important când vine vorba de tâmplăria PVC este clasa profilului PVC. Există clasa A și clasa B, diferența fiind că cele din clasa B, au materialul mai subțire, iar verile călduroase pot dăuna, deformând forma tâmplăriei.

   

  Insă, Dafco vă pune la dispoziție termopanele de calitate Salamander, care se încadrează în clasa A, asigurându-vă că ferestrele dumneavoastră nu își vor modifica niciodată forma și au o durată de viață mai lungă.

0 comentarii