Dafco – Ferestre Termopan Salamander

 • Ferestre termopan Salamander Streamline de cea mai buna calitateDafco Fendoor iti pune la dispozitie ferestre termopan Salamander de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. Designul sistemului de profile de ferestre termopan salamander este impresionant si tehnologia incorporata imbunatateste semnificativ calitatea vietii si iti va reduce si costurile pentru energie.

   

  Ferestrele termopan salamander sunt de culoare alba si se deosebesc de celelalte profile pvc prin calitate si rezistenta. Ferestre termopan Salamander Streamline de cea mai buna calitate este cu siguranta cea mai buna varianta pentru casa ta. Poti opta pentru aceasta varianta pentru casa, pentru magazine sau pentru saloane. Ferestre termopan salamander de cea mai buna calitate si cu un sistem de garnituri duble, integrate inca din timpul productiei, acestea nu vor lasa nicio sansa frigului sau zgomotului.

   

  Materialul din care sunt fabricate ferestrele termopan Salamander este de cea mai buna calitate si este 100% reciclabil. Latimea constructiva este de 76mm si beneficiaza de un coeficient de transfer termic de Uf= 1,2 W/m²K.

   

  Caracteristici pentru ferestre termopan Salamander

   

  Ferestrele termopan salamander sunt de cea mai buna calitate deoarece au o garniture sudabila de

  Ferestre termopan Salamander Streamline de cea mai buna calitate

   culoare gri, ai posibilitatea de a alege un toc special pentru usa care iti va permite fixarea optima pentru balamalele de usa si va permite realizarea in conditii usoare a eventualelor renovari. Ai posibilitatea de vitrare cu pachete de sticla termoizolanta duble avand 24mm latime sau triple cu 40mm latime.

   

  Sistemul Streamline poate atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, datorita faptului ca profilul are o constructie extreme de robusta.

   

  Sistemul de profile din PVC Salamander Streamline este din foarte multe puncte de vedere unic in comparative cu orice altceva ce se mai gaseste pe piata la momentul actual. Acest lucru face ferestrele termopan salamander de cea mai buna calitate si cea mai buna alegere pentru casa ta!

0 comentarii