Patio Studio - salon de aplicare unghii false

 • Patio Studio - salon de aplicare unghii falsePatio Studio ajunge usor usor sa fie statement al calitatii si profesionalismului in domeniul cosmetic. Salonul de infrumusetare din cadrul Baneasa Shopping Center, desi nu de foarte mult timp deschis, reuseste sa-si faca loc printre saloanele cosmetice de top din Bucuresti. Patio Studio, desi este locat intr-o zona de pretentii, aplica tarife mai mult decat avantajoase pe piata saloanelor de cosmetica de top.

  Servicii de aplicare unghii false fara repros

  Patio Studio ofera servicii de cosmetica si infrumusetare complete. Factorul diferentiator in comparatie cu majoritatea saloanelor de gen din Capitala il face calitatea serviciilor. De asemenea, Patio Studio are alaturi o echipa de specialisti, care dovedesc interes fata de clientii lor, asa se face ca acestia revin intotdeauna cu zambetul pe buze si pleaca multumiti de serviciile primite.

   

  Patio Studio este si salon de aplicare unghii false. Acest serviciu se realizeaza prin aplicarea gelului peste unghia naturala, construindu-se un model corespunzator, cerut de clienta. Dupa constructia pe baza de gel, la salonul de aplicare unghii false, iti alegi modelul pe care il doresti pe unghie- manichiura tip french sau manichiura prin aplicare de pietre.

   

  Salonul de aplicare unghii false, Patio Studio sfatuieste clientele sa-si ingrijeasca periodic manichiura, pentru ca unghia naturala creste, impingand gelul in exterior. Daca are loc vreun accident si ti se rupe una dintre unghiile false aplicate, la salonul de unghii false din Baneasa, beneficiezi de repararea acesteia in timp record si la un pret competitiv.

   

  La Patio Studio - salon de aplicare unghii false - beneficiati de servicii de manichiura si pedichiura, dar si servicii de cosmetica si infrumusetare complete.

   

  Salonul de aplicare unghii false- Patio Studio- va asteapta cu drag, pentru a va oferi momente de rasfat si o manichiura impecabila!

0 comentarii