Alege sanatatea, alege detergentul bio!

 • Biovoice iti ofera detergenti bio la cel mai bun pretDetergentul, prin definitie, este un tip de agent de curatare, folosit pentru spalarea rufelor murdare. Detergentii de rufe obisnuiti contin diverse substante chimice, care sunt daunatoare pielii noastre, dar si mediului inconjurator.

   

  Toate produsele din comert folosite pentru spalare si curatare sunt produse de sinteza, rezultata al transformarii chimice a produselor petroliere, mineralelor, carora li se adauga alte chimicale.

  In procesul de spalare cu masini automate, timpul de limpezire al rufelor este extreme de scurt, nefiind eliminate in totalitate detergentul folosit. Acesta se impregneaza in hainele noastre si ale copiilor, ajungand sa intre in contact cu pielea. Imaginati-va numai ca toate substantele chimice toxice care se regasesc in detergentii obisnuiti ne intra, in felul acesta, direct in organism. Efectele acestor subtante asupra sanatatii noastre sunt extrem de grave: cancer, Alzheimer, alergii, dermatite, tulburari hormonale s.a.m.d.

  Alternativa garantat mai sanatoasa a detergentilor traditionali sunt detergentii bio.

  Detergentul bio are in componenta lui enzime de curatare si ingrediente active naturale, extrase din plante. Detergentii bio sunt, in primul rand, eco-friendly- ambalajul fiind 100% biodegradabil. De asemenea, detergentul bio este prietenos si cu pielea noastra, neavand in compozitie nicio substanta toxica sau sintetica. Ingredientele detergentului bio se dizolva rapid in apa, nelasand reziduuri.

   

  Detergentul bio nu contine fosfati sau orice element chimic, care poate prezenta un pericol pentru sanatatea noastra si a mediului nostru inconjurator. Necontinand parfumuri sau coloranti sintetici, detergentul bio este recomandat chiar si persoanelor cu alergii sau piele sensibila.

   

  Poate cel mai important este faptul ca detergentii bio sunt cei mai potriviti pentru spalarea hainutelor celor mici. Detergentul bio este bland cu pielea celor mici, ferindu-i de iritatii si alergii, lucru datorat compozitiei 100% pe baza de plante.

  Unde gasesc detergent bio

  Biovoice este magazinul online care se ingrijeste de sanatatea ta, oferindu-ti numai produse bio! In gama larga de produse Biovoice, vei gasi si detergentul bio. Pentru ca este un activist desavarsit pentru un stil de viata sanatos, Biovoice iti ofera detergenti bio la cel mai bun pret de piata.

0 comentarii