Termopane de calitate pentru o casa asa cum ti-o doresti

 • Tamplaria Salamander Bluevolution o gasesti la DafcoDe cand au aparut pe piata, termopanele promit performanta cu mult peste cea a tamplariei traditionale din lemn. Atunci cand alegeti o tamplarie PVC, este important sa stiti ca din punct de vedere al calitatii si acestea difera.

   

  Exista termopane de clasa A si termopane de clasa B. Diferenta intre acestea doua se face tinand cont de grosimea peretelui exterior. Astfel, termopanele de clasa A prezinta o rezistenta sporita in fata impedimentelor de mediu.

  Tamplaria Salamander Bluevolution- termopane de clasa A

  Recomandarea noastra in materie de termopane este tampalaria Salamander Bluevolution, importata direct de la producatorul german de catre Dafco.

   

  Tamplaria Salamander Bluevolution, prin grosimea peretelui exterior de 2,8 - 3 mm, se incadreaza in categoria termopanelor de clasa A. Astfel, spre deosebire de o tamplarie obisnuita, care promite rezistenta pentru 5 ani, tamplaria Salamander Bluevolution are o durabilitate de pana la 50 de ani!

   

  Latimea constructiva a tamplariei Salamander Bluevolution de 92 mm se combina cu spatiul de vitrare, care permite utilizatorului sa opteze pentru montarea unor pachete de sticla termoizolanta. Acest lucru dovedeste izolarea termica imbatabila a tamplariei Salamander Bluevolution.

   

  Alegand tamplaria Salamander Bluevolution, in timp, te vei bucura de economii substantiale in ceea ce priveste facturile de energie. Acest lucru se datoareaza faptului ca tamplaria Salamander Bluevolution are un coeficient de transfer termic de de Uw = 1,0 W/m2°K.

   

  Odata ce iti echipezi casa cu tamplaria Salamander Bluevolution, iti asiguri un confort sporit, aceasta fiind rezistenta in fata impediementelor de mediu ca vantul puternic, caldura excesiva si temperaturile foarte scazute. De asemenea, termopanele Salamander Bluevolution nu sufera deformari, pe care le intalnim deseori in cazul termopanelor obisnuite. Din cauza acestor deformari o tamplarie obisnuita isi pierde, in timp, proprietatile si astfel apare condensul, care iti poate cauza probleme.

  Dafco- importatorul tau de incredere

  Tamplaria Salamander Bluevolution o gasesti la Dafco- importator si montator de tamplarie PVC profesional. Activand pe piata din 2007, Dafco si-a setat un standard al calitatii de neclintit. Asa se face ca fiecare client Dafco se bucura de servicii de calitate si profesionalism garantat.

   

  Mai multe detalii privind tamplaria Salamander Bluevoltuion gasesti pe www.dafco.ro.

0 comentarii