Balerini din piele pentru zilele toride

 • balerini pielePentru ca primavara si-a facut loc, iar soarele ne imbie cu razele sale, nevoia de a ne incalta cu o pereche de incaltaminte usoara si-a facut si ea aparitia. Balerinii sunt principalele articole de incaltaminte pe care doamnele si domnisoarele le aleg sa le poarte in perioada cu temperaturi ridicate.

   

  Balerinii din piele nu sunt doar comozi si confortabili, acestia iti ofera si o buna aerisire piciorului si iti da un plus de eleganta prin intermediul pielii.

  Modele de balerini

  Pe piata identificam foarte putine modele de balerini, ca structura acestia au practice aceasi forma. Singurele diferente dintre balerini sunt legate de foarma botului, usor ascutit sau rotund, sau de toc, care poate avea o inaltaminte de 2-3 cm maxim.

  Creaza-ti propria pereche de balerini

  Daca toti balerinii se aseamana in felul lor, cu totii ne dorim sa ne diferentiem insa acest lucru nu este atat de usor de obtinut. Culoare sau modelul imprimat pe balerin pot fi solutiile prin care sa ai o pereche de balerini unicat.

  balerini din pielebalerini din pielebalerini din piele naturala

  Pantofipielenaturala.ro este unul din singurele magazine online din Romania care ne ofera balerini din piele 100% naturala, de cea mai buna calitate, pe care sa ii personalizam asa cum dorim noi.

   

  Acest magazin online ne pune la dispozitie peste 55 de mostre de piele, in culori si modele diversificate, aplicate pe piele box, piele intoarsa si piele acoperita cu lac. Fiecare model de incaltaminte este facut special pentru tine la o fabrica din Romania, astfel tu pe site vei gasi doar cateva modele de balerini din piele pe care acestia le-au realizat deja.

   

  Combinatia de culori si modele o poti face asa cum doresti pana cand vei obtine modelul de balerin dorit. Comanda dureaza pana la 7 zile lucratoare, timp in care balerinii sunt confetionati si livrati. Transportul este gratis pentru orice pereche de incaltaminte cumparata.

  Nu mai sta pe ganduri si cumpara-ti balerini din piele personalizati !

0 comentarii