Trimite colete din Italia in Romania prin Romfour-Tur

 • recomandam serviciile firmei de transport pachete ItaliaMulti romani sunt stabiliti in Italia- unii au plecat in cautarea unui job mai bine platit, altii au ales sa-si reinceapa viata in alta tara, ceva mai insorita si mai plina de voie buna. Oricare ar fi fost motivul plecarii, romanii din Italia cauta sa trimita rudelor din tara pachete diverse, atentii si cadouri. Serviciile postale lasa clar de dorit, neasigurand transportul sigur al pachetelor, de multe ori acestea ajungand la destinatie sub forma unor cutii turtite si nimic mai mult.

   

  In astfel de conditii, romanii din Italia au cautat o alternativa mai buna si mai sigura. Noi le recomandam serviciile firmei de transport pachete Italia - Romfour-Tur.

  Descopera Romfour-Tur

  Romfour-Tur este o firma de transport pachete Italia, care activeaza pe piata din Romania inca din anul 2002. In cei 13 ani de activitate, firma de transport pachete Italia si-a castigat un renume prin serviciile de calitate, profesionalism si preturile incredibil de avantajoase!

   

  Oamenii din echipa firmei de transport pachete Italia sunt niste adevarati profesionisti, care se implica in desfasurarea serviciilor si arata respect clientilor si bunurilor acestora.

  Tarife, conditii si mai multe detalii

  Firma de transport pachete Italia pretinde tarife incredibil de avantajoase. Dincolo de faptul ca ofera servicii de calitate premium, firma de transport pachete Italia percepe o taxa de 1,2 euro / kilogram in cazul in care coletele sunt depuse in agentiile Romfour. In cazul in care clientul solicita ca firma de transport pachete Italia sa ridice coletul de la domiciliu, atunci tariful este de 1,5 euro/ kilogram. Oricum ar fi, trebuie sa recunoastem ca preturile sunt cu adevarat avantajoase!

   

  De asemenea, este bine de stiut ca in cazul coletelor cu o greutate net mai mica de 10 kg, pretul firmei de transport colete Italia este standard de 15 euro, iar produsele electronice nu se incaseaza la kilogram.

   

  Mai multe informatii gasesti pe www.romfour-tur.ro. Intra si alege sa colaborezi si tu cu niste adevarati profesionisti!

0 comentarii