Transport persoane Franta Romania prin Romfour-Tur

 • Tarifele serviciului de transport persoane catre Franta sunt atat de accesibileFranta este tara romantismului desavarsit, dupa cum spune lumea intreaga. Indragostiti din toata lumea viseaza ca macar o data in viata sa ajunga pe strazile Parisului tinandu-se de mana. Cum vara surprizele sunt intotdeauna mai frumoase, va propunem serviciile accesibile de transport persoane Franta, oferite de Romfour-Tur! Acum, vacanta romantica in doi este mai posibila ca intotdeauna!

   

  Afla mai multe despre Romfour-Tur

   

  Romfour-Tur este o firma de transport persoane catre Franta, in care te poti incredere negresit. Acest lucru este dovedit de numerosii clienti, care i-au ramas fideli de-a lungul celor 13 ani de activitate. Infiintata in anul 2002, firma de transport persoane Franta si-a castigat renumele prin dovada de profesionalism, datorita serviciilor de calitate si respectului aratat fata de clientii sai.

   

  Cu Romfour-Tur calataria spre Franta are sa fie  o adevarata placere, ferita de incidente neplacute. Astfel, alaturi de persoana draga, te vei putea bucura de cea mai romantica si frumoasa vacanta in doi.

   

  Romfour-Tur are grija de banii tai de buzunar!

   

  Tarifele serviciului de transport persoane catre Franta sunt atat de accesibile, ca nu trebuie sa-ti mai faci griji de banii pusi de-o parte pentru cheltuielile diverse.

   

  Cu Romfour-Tur, poti vedea Parisul din varful turnului Eiffel cu numai 110 euro / persoana! Pentru alte destinatii tarifele firmei de transport persoane Franta difera in functie de statia de oprire. Mai mult, persoanele care urca de la Cluj sau Oradea, beneficiaza de o reducere de 10 euro / persoana, indiferent de destinatia aleasa!

   

  La intoarcere firma de transport persoane Franta isi ofera serviciile pentru tarife cuprinse intra 105 – 130 euro / persoana.  Destinatiile de intoarcere asigurate de firma de transport persoane Franta sunt : Oradea, Cluj, Iasi, Bacau, Vaslui, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Galati, Bucuresti s.a.

   

  Nu mai sta pe ganduri! O vacanta in doi la Paris e cadoul perfect pe care i-l poti face persoanei iubite, iar cu Romfour-Tur aceasta oportunitate nu a fost niciodata mai posibila. Poti face rezervari la numarul de telefon 0747 066 966. 

0 comentarii