Profita si tu de beneficiile amanetului auto

 • promit un serviciu de amanet auto avantajosDaca ai nevoie de bani si nu mai stii incontro sa te indrepti pentru ajutor, acum este momentul sa te linistesti. Noi avem solutia! Te-ai gandit vreodata ca masina ta ar putea sa te scoata din impasul financiar, fara macar sa fi nevoit sa renunti la ea definitiv? Acest lucru este posibil  acum prin intermediul amanetului auto. Amanetul auto este un serviciu ferit de casele de amanet din Bucuresti. Royal-Amanet este una dintre cele mai serioase case de amanet, care promit un serviciu de amanet auto avantajos.

   

  Apeland la serviciul de amanet auto oferit de Royal-Amanet ai sansa de a obtine un imprumut in bani de pana la 75% din valoarea estimata a masiniit ale. Sa aflam cum!

   

  Cum beneficiez de pe urma amanetului auto

   

  Pentru a putea beneficia de amanetul auto oferit de Royal-Amanet, in mod evident, trebuie sa detii o masina si sa demonstrezi prin acte legale acest lucru. Daca esti pregatit, te prezinti la sediul Royal-Amanet impreuna cu masina si documentele enuntate mai sus. Soliciti serviciul de amanet auto si imediat unul dintre specialisti se va ocupa de tine. Serviciul de amanet auto nu dureaza mai mult de cateva minute, asa ca ar trebui sa fii inapoi acasa in scurt timp. Diferenta este ca acum, vei fi fericitul beneficiar al amanetului auto.

   

  Pentru a stabili valoarea imprumutului tau, amanetul auto presupune efectuarea unei evaluari tehnice a masinii tale. Aceasta etapa a amanetului auto tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al masinii tale.

   

  Odata ce se cade de comun acord in privinta sumei de bani, care iti va reveni in urma amanetului auto, se incheie contractul. Contractul de amanet auto are o valabilitate intre 1 – 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire nedeterminata, atata timp cat se plateste comisionul acumulat.

  Pentru mai multe informatii, accesati www.royal-amanet.ro.

0 comentarii