Calatoreste cu Romfour-Tur si Belgia e mai aproape ca niciodata

 • masinile firmei de transport Romania BelgiaDaca ai in plan sa vizitezi Belgia vara aceasta, fii atent la  ofertele de transport Romania-Belgia. Dat fiind ca suntem in plin sezon, preturile companiilor aeriene tind sa creasca destul de mult in aceasta perioada. Din aceasta cauza, nu foarte multi oameni isi mai permit sa ajunga acolo unde isi doresc.

  Romfour-Tur ofera tuturor sansa de a ajunge sa viziteze tarile straine dorite. Romfour-Tur activeaza pe piata din Romania din anul 2002, acumuland 13 ani de experienta in serviciile de transport Romania-Belgia. Serviciul de transport Romania-Belgia este oferit via autocare. Masinile de care dispune firma de transport Romania-Belgia apartin unui brand recunoscut pentru performanta. De asemenea, masinile firmei de transport Romania Belgia beneficiaza de revizii tehnice regulate, in conformitate cu normele legale.

   

  Echipa firmei de transport Romania-Belgia este formata din experti, intens instruiti, care nu se lasa luati prin surprindere de absolut nicio situatie. Astfel,  cursele Romfour-Tur se incheie intotdeauna la timp si in siguranta.

   

  Un avantaj incredibil al serviciilor de transport Romania-Belgia oferite de Romfour-Tur sunt preturile avantajoase, care permit aproape oricui sa se bucure de sejurul dorit.

   

  Preturi avantajoase, pentru o vacanta de vis

   

  Tarifele firmei de transport Romania-Belgia sunt accesibile aproape oricui. Pentru cei care pleaca din Romania, pretul este de 120 euro / persoana. Firma de transport Romania-Belgia ofera persoanelor care urca de la Cluj si Oradea o reducere de 10 euro / persoana. De asemenea, daca alegeti sa apelati la serviciul de transport Romania-Belgia in zilele de vineri, atunci beneficiati de un pret promotional, de 100 euro.

   

  La intoarcere, tarifele firmei de transport Romania-Belgia difera in functie de destinatia aleasa de client. Astfel, preturile variaza intre 100 – 120 euro / persoana, iar printre destinatiile Romfour-Tur se numara: Oradea, Sibiu, Braila, Pitesti, Constanta, Sighisora s.a.m.d.

   

  Pentru detalii suplimentare accesati www.romfour-tur.ro, iar pentru rezervari directe sunati la 0747 066 966.

0 comentarii