Alege amanetul auto pentru a obtine imprumuturi avantajoase

 • amanet masina bucuresti  Atunci cand ai nevoie urgenta de bani, cauti sa gasesti cele mai rapide modalitati de obtinere a unui imprumut. Cum serviciile bancare nu mai sunt de ceva timp prima alegere a romanilor, casele de amanet s-au bucurat de un enorm succes de-a lungul ultimilor ani.

  Serviciul de amanet masina este unul dintre cele mai avantajose servicii oferite de casele de amanet, promitand un imprumut in bani considerabil .

  Atunci cand alegeti casa de amanet masina,  fiti foarte atenti la comisioanele percepute. Sunt foarte multe case de amanet masina, care percep comisioane mult prea mari, pentru ca intreaga tranzactie sa fie considerata avantajoasa.

  Royal-Amanet este una dintre casele de amanet masina, care se bucura de loialitatea unui numar mare de clienti. Ceea ce atrage o asa mare notorietate sunt profesionalismul, calitatea si promptitudinea de care da intotdeauna dovada casa de amanet masina din Bucuresti.

  Daca te intereseaza sa apelezi si tu la serviciul de amanet masina, in continuare vom prezenta modalitatea de obtinere a imprumutului.

   

  Cum poti obtine un imprumut prin amanetul de masina

  Serviciul de amanet de masina functioneaza asemeni oricarui alt serviciu oferit de casele de amanet- pe baza unui gir. In cazul de fata, girul amanetului de masina este, in mod evident, autovehiculul tau.

  Una dintre cele mai importante reguli ale amanetului de masina vizeaza varsta beneficiarului. Pentru a putea beneficia de imprumuturile promise de amanetul de masina, trebuie sa ai varsta minima implinita de 18 ani. Apoi, trebuie, in mod clar, sa fii proprietarul de drept al autovehiculului amanetat.

   

  Cum se stabileste valoarea imprumutului tau

  La Royal-Amanet gama de autoturisme acceptate pentru amanetul de masina este diversa, important fiind ca acestea sa fie perfect functionale.

  Pentru a se stabili valoarea imprumutului prin amanetul de masina, unul dintre specialistii Royal-Amanet efectueaza o evaluare tehnica a masinii tale.

  In final, la Royal-Amanet ai sansa de a obtine un imprumut de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale.

  Intra pe www.royal-amanet.ro pentru a afla mai multe informatii!

   

0 comentarii