Afla cum poti scapa de soareci in mod rapid si sigur

 • Acest tip de deratizare soareciSoarecii sunt cea mai raspandita specie de rozatoare daunatoare din tara noastra. Numarul soarecilor din Romania masoara dublul populatiei acesteia. Ritmul de inmultire al soarecilor este incredibil de rapid, de aceea, daca sesizati prezenta acestora in mediul dumneavoastra de desfasurare, recomandat este sa apelati imediat la solutiile de deratizare soareci.

   

  Dincolo de faptul ca se inmultesc incredibil de repede, soarecii reprezinta si un pericol pentru sanatatea noastra si a celor din jurul nostru. Soarecii sunt responsabili pentru transmiterea unor boli serioase, care ne pot pune in pericol viata, daca nu sunt tratate la timp. Transmiterea acestor boli purtate de soareci se face atat la oameni, cat si la animalele domestice si/sau de companie. Acest lucru se poate face atat direct- prin muscatura, cat si indirect- prin intermediul apei si alimentelor contaminate. 

   

  Pentru a te proteja in fata acestor pericole, iti recomandam sa apelezi in mod regulat la servciile profesionale de deratizare impotriva soarecilor.

   

  De ce sa alegem deratizarea de soareci profesionala

   

  Serviciile profesionale de deratizare impotriva soarecilor asigura o eficienta de pana la 100%. La polul opus se gasesc produsele de deratizare soareci, pe care le gasim in comert, la preturi atat de mici, ca pacalesc pe toata lumea. Multi dintre noi, aleg, in mod evident, deratizarea de soareci individuala, cea facuta de fiecare in parte, folosindu-se de astfel de produse din comert. Din pacate, insa, rezultatele unei astfel de deratizari soareci sunt nule sau mult prea mici pentru a face vreo diferenta.

   

  De aceea, noi insistam pe ideea apelarii la serviciile profesionale de deratizare soareci. Acest tip de deratizare soareci este efectuat de firme cu experienta, care prezinta acreditare. Eficienta acestor servicii este datorata experientei firmei profesionale si aparaturi specializate, de ultima generatie.

   

  Ce firma de deratizare alegem?

   

  Atunci cand alegeti firma de deratizare soareci, aveti mare grija ca aceasta sa detina acreditare! DDD-Iasi este una dintre cele mai bune firme de deratizare soareci, care promite profesionalism, calitate si eficienta absoluta.

   

  Detalii privind gama de servicii oferite de DDD-Iasi, se gasesc pe www.ddd-iasi.ro.

0 comentarii