Team building outdoor odata cu adrenalina creste si performanta

 • Unde este cea mai tare distractie daca nu in natura? Acesta este si motivul pentru care firma Team Event, specialist in resurse umane, organizeaza team building outdoor, spre incantarea participantilor ce au sansa sa ia parte la un astfel de eveniment.  Scopul acestor activitati este sa consolideze echipa, sa aduca participantii la un numitor comun, dar si sa scoata la suprafata personalitatea fiecarui angajat. Eficacitatea acestor activitati este garantata, companiile care apeleaza la specialistii nostri fiind atat de incantate de rezultate, incat acestea apeleaza din nou la team building.

   

  Care sunt avantajele unui team building outdoor?


  Pe langa faptul ca aceasta iesire da sansa angajatilor sa iasa din rutina zilnica si sa uite pentru cateva zile de stresul de la munca, avantajele unui astfel de program de formare sunt numeroase. In primul rand,  la acest tip de team building outdoor pot lua parte echipe din orice domeniu de activitate, indiferent de varsta acestora si de numarul lor.  Acest team building este un prilej de a comunica fara bariere, fiecare avand dreptul sa-si exprime ideile si astfel dobandeste incredere. Defecte sociale ca timiditatea sunt incet incet invinse, fiecare isi poate sustine opinia fara teama ca va fi judecat. Membrii devin mai motivati atunci cand lucreaza in echipa si, prin urmare, gradul de performanta este mult mai ridicat. 

   

  Cu toate ca un astfel de program team building outdoor doar cu Teamevent.ro aduce atatea beneficii, trebuie insa mentionat ca acest proces de imbunatatire al echipei necesita timp. Cu alte cuvinte, nu este indeajuns un singur program de formare daca vrem sa atingem obiectivele stabilite. Pe plan international, acestea se desfasoara minim de doua ori pe an pentru crearea unei echipe cu adevarat unite si eficiente.

   

  Destinatii de neuitat cu team building outdoor


  Team Event isi pune tot sufletul in ceea ce face, de aceea locurile unde sunt organizate aceste activitati sunt cu adevarat printre cele mai frumoase din tara de la noi. Specialistii nostri au deja o serie bine stabilita de locuri incantatoare pentru desfasurarea acestor programe, dar ei asteapta si sugestii din partea clientilor. In cazul in care team buldingul va avea fi organizat la munte, specialistii nostri au mai desfasurat astfel de evenimente in locuri ca: Poiana Brasov, Zarnesti ,Fundatica , Cheile Rasnoavei,  Sighisoara, Balvanyos, zona Valea Prahovei etc. Aceste zone sunt deosebite prin frumusetea peisajului, prin traditiile pe care locuitorii le pastreaza cu sfintenie, dar si pentru persoanele cu care intra in contact. Daca preferati soarele, apa si pescarusii, Team Event organizeaza evenimente la Marea Neagra si in Delta Dunarii. Si daca mergem putin mai la sud, ajungem pana in Bulgaria si chiar in Muntenegreu, acestia fiind deseori gazda pentru aceste team buildinguri.

   

  Alege un team building outdoor plin de aventura!


  Specialistii www.TeamEvent.ro pun la dispozitia dumneavoastra servicii de team building, team adventure, team events sau team development, toate acestea avand acelasi scop: o echipa reusita. Performanta angajatilor va creste, iar mediul in care acestia isi vor desfasura activitatea va fi unul mult mai placut si motivant dupa ce vor fi participat la team building outdoor.

0 comentarii