Cucereste-o cu un buchet de lalele de la Orasul Florilor

  • Daruirea si primirea florilor a fost dintotdeauna un gest special, care apropie doua persoane, florile avand rolul de a transmite anumite mesaje si sentimente. De cele mai multe ori cand vrei sa oferi un buchet de flori unei persoane, nu stii ce sa alegi si astfel ajungi intr-un impas. Orasul Florilor iti prezinta pentru fiecare buchet de care esti interest, o mica descriere care te va ajuta sa te decizi ce buchet de flori se potriveste in situatia data.

    Buchetul de lalele este potrivit pentru orice ocazie

    Lalelele au fost dintotdeauna niste flori nici prea romantic nici prea elegante, care se potrivesc in orice context nefiind nici prea mari dar nici prea mici si nu ies in evidenta mai mult decat ar trebui. Daca doresti sa oferi un buchet de flori care sa cuprinda o alura romantica, specialistii florali de la Orasul Florilor iti ofera buchetul cu 5 lalele portocalii si 3 trandafiri roz, care cuprinde 5 lalele portocalii, 3 trandafiri rosii si 3 roz, 2 trahelium, 3 wax flowers, 2 fire de eucalipt 1 santini verde si 1 ruscus care este perfect pentru a ii arata persoanei dragi tie cat de importante sunt in viata ta, florile reprezentand un simbol al caldurii si virtutii. Floraria online ofera la orice buchet cumparat, transport gratuit si rapid oriunde in Bucuresti. Orasul Florilor iti ofera  posibilitatea sa achizitionezi buchetul de lalele de oriunde de pe telefon sau computer, chiar daca esti in trafic saua la munca. Ofera garantie asupra securitatii platii cu cardul dar si asupra prospetimii florilor. Pentru orice buchet cumparat vei primi o felicitare personalizata cadou si vei primi o poza cu buchetul dupa ce a fost expediat pachetul.

    Buchetul de lalele preferat in randul mireselor

    Floraria online va ofera sa alegetii din o gama variata cu peste 100 de  buchete de flori  dar si de aranjamente florale. Puteti alege aranjamente florale care sunt perfecte pentru diferite evenimente precum nunti, botezuri sau petreceri onomastice, care dau culoare acestuia si il fac de neuitat. Buchetul de lalele in diferite combinatii poate fi potrivit ca si buchet al miresei daca nunta este in primavera, astfel cu ajutorul lalelelor o sa fie pusa in evidenta mireasa. Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi puteti apela telefoni la numarul 0743256525 sau la adresa de email suntem@orasulflorilor.ro.

0 comentarii