Miss Bucuresti

 • Concursul Miss Bucuresti 2012 sponsorizat de cunoscutul site de pantofi ipantofi.ro a fost castigat de Alina Fritu, o frumoasa bucuresteanca de 20 de ani are a impresionat juriul si a obtinut cel mai mare punctaj.

   

  Coroana Miss Bucuresti i-a fost inmanata de castigatoarea Miss Universe Romania 2011 Larisa Popa. Proaspata castigatoare Miss Bucuresti cu dimensiuni aproape perfecte 88/61/93 si o inaltime de 1,72 a facut senzatie incaltata in sandalele superbe de la ipantofi.ro si costum de baie. De asemenea s-a remarcat si in rochia de seara, avand o aparitie de vis.

   

  Popularul site ipantofi.ro le-a multumit tutoror celor 20 de concurente la Miss Bucuresti si le-a oferit sandale Michael Antonio in care au incantat publicul prezent in Player Summer Club. De asemenea au primit si un sejur in Grecia si o saptamana de relaxare in Costinesti.

   

  De atmosfera incendiara si distractie s-au ocupat artistii Nick Kamarera şi Alinka, Andreea Bănică şi Connect-R, iar gazdele evenimentului au fost Timea Domokos şi Dragoş Morman.

   

  Au mai castigat titluri Miss Bucuresti Larisa Avramescu Mirena Calimache care a primit din partea juriului şi titlul Miss Fotogenie si Ileni Andreea Pîslaru care a primit titlul Miss Popularitate in urma voturilor exprimate prin SMS.

   

  Cele cinci finaliste au ocazia de a castiga si titlul de Miss Universe ele reprezentand Bucurestiul in finala Miss Universe Romania.

0 comentarii