Cancan

 • Pantofi de firma sau e doar cancan?

   

  Cu totii ne-am intrebat daca e mai avantajos sa cumperi pantofi de firma, branduri, sau e doar cancan. Cel mai cunoscut site de pantofi ipantofi.ro a facut un studiu si iata ce le-a iesit: e mai ieftin sa cumperi pantofi de firma!

   

  Este clar ca un brand te protejeaza impotriva surprizelor neplacute, dar si sa fie mai ieftini pare cancan.

  Iata ce au facut cei de la ipantofi, au luat o pereche de pantofi noname cu un pret de 189 RON si o pereche de pantofi Calvin Klein in valoare de 289 RON. Ambele perechi au fost purtate intensiv timp de cateva luni. Dupa 15 purtari prima pereche de pantofi a cedat si a fost inutilizabila. Perechea brand a rezistat la 80 de purtari si desi se mentinea in stare foarte buna studiul a fost incheiat considerand ca dupa aproximativ 4 sezoane ce corespund celor 80 de purtari pantofii nu vor mai fi folositi.

  Iata si calculele:

  Pantofi NoBrand 189 RON au rezistat un sezon si au costat 3,6 RON / saptamana

  Pantofi Brand     289 RON au rezistat 4 sezoane si au costat 1,4 RON / saptamana


  Realitatea fara nici un cancan e ca pantofii brand sunt de 2,5 ori mai ieftini decat pantofii nobrand. Statistica spune ca cei care cumpara pantofi de firma sunt persoane cu venituri mediu plus, oameni cu studii superioare care vad dincolo de nevoia imediata gandindu-se pe termen lung. Si e putin probabil sa apara in ziare gen cancan, asta ca o paranteza.

   

  Un alt avantaj atunci cand cumperi pantofi de firma e ca in timp garderoba ta se mareste devenind foarte diversificata si astfel nu soliciti prea mult o singura pereche de pantofi pastrandu-se astfel mai bine.

   

  Si nu e cancan ca ipantofi.ro e unul dintre cele mai apreciate site-uri de pantofi din online-ul romanesc, multumim ipantofi pentru acest studiu surprinzator!

0 comentarii