Bijuterii

 • Crearea de bijuterii homemade devine unul dintre cele mai populare activitati in Romania. Cand faci bijuterii homemade, ele tind sa devina mai creative si mai personalizate. Oamenii au mici companii de bijuterii care realizeaza comenzi personalizate, crearea de bijuterii care reprezinta lucruri favorite este in trend. Sunt o varietate de materiale care pot fi folosite pentru crearea de bijuterii.

   

  Sticla

  Sticla ofera unor bijuterii un aspect unic. Sticla straluceste frumos in bijuterii si poate veni in orice culoare sau marime. Bijuteriile din sticla nu sunt asa de usor casante cum ar putea crede multa lume insa ele nu sunt recomandate pentru fetite foarte mici.

   

  Lemnul

  Se poate folosi si lemnul ca material de confectionat bijuterii. Lemnul poate veni intr-o varietate mare de culori si marimi, deci e mai usor pentru creatorul de bijuterii sa le ofere forma si culoare pe care si-o doreau. De asemenea lemnul poate fi foarte usor inscriptionat cu orice doreste clientul. Cand sunt bijuterii de culoarea lemnului naturala, sunt foarte versatile si se potrivesc oricarei tinute. Acest material este minunat pentru copii, deoarece ei il pot picta si pot adauga sclipici dezvolandu-le partea creativa facnd bijuterii.

   

  Metale

  Ce linie de bijuterii ar fi completa fara metale? De asemenea metalele sunt folosite pentru a crea bijuterii. de exemplu otelul arata foarte bine pe bijuterii din piele. Aurul si argintul sunt cele mai folosite metale in crearea de bijuterii ele fiind si metale pretioase. Din aur si argint se creaza cele mai frumoase bratari, lantisoare, coliere, inele si cercei. Metalele de asemenea vin combinatii diverse de culori si sunt in mod natural stralucitoare.

   

  Plastic

  Plasticul este folosit pentru crearea a tot felul de bijuterii si este in special foarte bun pentru bijuterii de copii. Nu se sparg sau rup decat in conditii extreme, deci copii pot purta bijuterii din plastic atunci cand se joaca afara. Sunt diverse kituri de plastic speciale pentru a manufactura bijuterii.

   

  Argila

  Pare greu de crezut, insa o parte din bijuterii este facuta din argila. Acest tip de material este mult mai fragil decat celelalte, dar bijuteriile pot fi purtate daca se acorda o atentie sporita pentru protejarea lor. Argila este folosita inca dn antichitate la fabricarea de bijuteri.Acest material este de asemenea extrem de iubit de copii deoarece este foarte distractiv sa se joace cu argila care ia foarte repede diverse forme.

0 comentarii