Cercei

 • Cu niste cercei perfecti adaugi cu siguranta stralucire tinutei tale. Sunt de multe ori ultima adaugire la tinuta ta. Oricum, de multe ori se acorda foarte putina atentie la forma fetei cand alegem cercei si ne uitam mai mult la bijuteria in sine. Purtarea unor cercei gresiti poate sa iti faca fata mai mare decat este. Iata care sunt cele mai comune forme ale fetei femeilor si forme de cercei cele mai potrivite pentru ele:


  Fata Ovala - fetele ovale sunt considerate fete perfecte. Femeile cu fete ovale sunt cele mai norocoase pentru ca arata deoarece aproape orice tip de cercei vor alege li se vor potrivi, e notat totusi ca femeile cu nas lung ar trebui sa evite cerceii foarte lungi.

  Fata Rotunda - fetele rotunde mai sunt numite si fete circulare. Femeile cu fete rotunde ar trebui sa poarte cercei alungiti si cercei ce se prelungesc pana sub barbie. Asta pentru a face ca fata sa para mai alungita. De evitat cercei rotunzi sau cercei mari circulari, orice tip de cercei ce adauga rotunjime.


  Fata Inima - femeile cu fete inima ar trebui sa poarte cercei ce sunt mai mari la baza. Stilurile triunghi si lacrima sunt perfecte pentru acest tip de fata. De evitat cercei ce atrag atentia spre pometi si de asemenea cercei prea lungi.

  Fata Patrata - Pentru femeile cu fete patrate cercei rotunzi sau circulari vor face ca trasaturile fetei sa fie mai feminine. De evitat cercei foarte mari are vor face doar ca fata sa para si mai mare.


  Fata Alungita - cunoscuta si ca fata triunghi este o versiune alungita a fetei patrate. Cercei mici si cercei cu perla sunt ideali pentru a minimiza lungimea fetei. Femeile cu acest tip de fata ot purta fara probleme cercei mari si cu forme.


  Fata Diamant - este considerata a doua cea mai frumoasa fata. Femeile cu acest tip de fata pot purta toate stilurile de cercei ce au marime potrivita. De evitat cercei prea lungi care adauga lungime nedorita fetei.


  Cerceii sunt un accesoriu ce trebuie folosit de orice femeie pentru a-si definitiva tinuta. Chiar daca stilul personal este important, alegerea unor cercei ce se portivesc formei fetei sporesc frumusetea naturala a unei femei.

  Pentru a gasi perechea de cercei potrivita pentru tine intra pe iBijuterii.ro, unul dintre cele mai populare site-uri de bijuterii din Romania.

0 comentarii