fel de fel

 • O duminica petrecuta aproape in intregime intr-o comunitate virtuala! cu prieteni si adversari!  dupa  o catastrofa naturala-cutremurul din Japonia- si una datorata oamenilor-razboiul din Libia!cu mici intermezzo-uri- o vizita la padure, mici obligatii casnice! aceeasi comunitate, prinsa probabil in acelasi cleste al dependentei de internet, de comunicare. Un balans intre incercarea de a convinge, si bucuria de a asculta muzica si poezie. un ciudat prilej de a vedea cele doua fete ale oamenilor, cea care incearca sa te convinga, de adevarul opiniei proprii si cea care e de acord cu tine cand apreciaza  o poezie sau o melodie! nu e ciudat ca ne plac aceleasi melodii si aceleasi poezii, dar ca nu ne intelegem cand e vorba de politica?oare ce ar trebui, sa fim de acord in totul? ar fi bine? sau ar fi rau, pentru ca poate progresul sa naste intr-adevar din lupta contrariilor? si pana la urma, cat suntem de sinceri? de exemplu cand notam, la comentarii, de cate ori notam opinia si de cate ori pozitia politica? 

   da, o duminica pe internet! zile in sir pe internet, in care suntem ce ne dorim sa fim, spunem ce vrem sa spunem! 

  sigur, vedem in lumea noastra ca lipseste Lia, care era liantul comunitatii si  ca am castigat un nou prieten,  un fel de madona asiatica, Yvone!

   inca o zi care s-a dus, in care am fost impreuna, de acord sau nu!

7 comentarii
 • Lui Boby 23 si A.Cantemir le place!
 • Ioan din Chicago
  Ioan din Chicago am o tastatura veche, trebuie s-o schimb.
  20 martie 2011
 • ioanaiiiiii
  ioanaiiiiii o tastatura veche sau noua nu conteaza!toti mai gresim cand ne grabim, conteaza sa spunem ce credem!
  20 martie 2011
 • A.Cantemir
  A.Cantemir E mai buna o tastatura veche,decat ochii vechi,cum e zazul la mine.Ioanaiiiiii o saptamanea buna si i-mi place cum vedeti situatia.
  20 martie 2011
 • Ioan din Chicago
  Ioan din Chicago Sa nu fiu inteles gresit.Personalizarea inseamna un nume concret. Gresit m-am dat exemplu pe mine.
  21 martie 2011