TRAIAN BASESCU


 • Traian Basescu este CEL MAI BUN POLITICIAN postdecembrist, o recunosc pana si inamicii lui si CEL MAI PATRIOT dintre politicieni.


  A castigat tot ce si-a propus ...2 mandate de deputat ,2 mandate de Primar General al Capitalei, 2 mandate Prezidentiale si a facut fata la 2 Suspendari .

  ESTE UNIC !!!!

  Mai stiti vre-un politician roman sau strain cu asemenea palmares????...nu cred .

  Traian Basescu are marele merit de ai fi pus pe fiecare la locul lui ,ca sa-i vedem foarte bine ...A SEPARAT APELE PE SCENA POLITICA ....vedem acum bine SISTEMUL MAFIOT SECURIST , cu aripa lui politica USL si cele 2 Paiate ,CopyPaste si Càcàrel.

  Pentru Traian Basescu s-au desfacut si facut aliante contra naturii...a trebuit sa lupte ,chiar si cu propriul partid ,pe care l-a adus la guvernare ....ESTE O ADEVARATA LOCOMOTIVA .

  Traian Basescu nu si-a spus ULTIMUL CUVANT ....va mai avea multe de spus in politica romaneasca ,pentru ca este un MARE PATRIOT .

  A asigurat Romania de Bocancul Bolsevic prin tratatul cu SUA ,pe 20 de ani si a cerut garantii suplimentare Americii 

  A pus, banii Romaniei la adapost ,prin tratate fiscale cu UE ,de se da acum USL de ceasul mortii ca n.au de unde fura si cad "prada " DNA ,hotii USL....ehehehe

  A luptat si lupta in continuare cu SISTEMUL MAFIOT .....singur !!

   

  de aceea Programul USLamist este "jos Basescu"

   

   

  MULTUMESC TRAIAN BASESCU !!!!2 comentarii
 • Sile
  Sile Poate as fi avut si eu niste critici la adresa lui Traian Basescuder vazind osirdia cu care s-au pus astia cu bidinraua de cxxxt pe el m-am lasat pagubas.
  29 noiembrie 2012 - Lui 2 le place!
 • bulineli
  bulineli Si eu il consider foarte bun presedinte si am aceeasi parere ca domnul Grasutul.
  30 noiembrie 2012 - Lui 1 ii place!