Ponta si Antonescu, DOUĂ LOAZE. Guvernul a distrus BACALAUREATU

 • Adrian Papahagi susţine că Guvernul este vinovat de scandalurile din jurul Bacalaureatului 2013. “Restaurația agresivă și tâmpă a reușit într-un an să anuleze trei sferturi din reforma lui Daniel P. Funeriu”, acuză Papahagi.

   
   
   
   

  Proaspăt înscris în Mişcarea Populară, Papahagi lansează un atac foarte dur la adresa liderilor USL, pe care îi învinovăţeşte de “dezastrul din educaţie”.

  “Nimic nu întrece dezastrul din educație, unde restaurația agresivă și tâmpă a reușit într-un an să anuleze trei  sferturi din reforma lui Daniel P. Funeriu. 

  (…) Au distrus bacalaureatul, au amețit calendarul anului școlar, au anulat ierarhizarea universităților, au abrogat criteriile europene de avansare, au întărit gerontocrația și mafia rectorilor-parlamentari, au îngropat cercetarea eliminând evaluatorii străini și reducând bugetul la jumătate...  Turnesolul imbecilității lui Ponta și Antonescu e ura lor pentru carte. Se vede în oamenii promovați (inclusiv în Parlament: Hașotti, Georgică Severin), dar mai ales în dezastrul din învățământ și de la ICR. 

  Nu te poți aștepta ca un plagiator ordinar și un repetent cu repetiție să iubească învățământul. Prostie agresivă, ură față de merit și calitate, obrăznicie cât încape. Ponta și Antonescu au iremediabil profilul loazei parvenite”, scrie Papahagi pe Facebook.


6 comentarii
 • koko51955
  koko51955 Paula, uite cum vrei tu sa ne linistesti. Iti place? Funeriu a incercat sa revolutioneze aceste examene, dar nu a fost lasat, ghici de cine? Acesti nemernici au distrus complet invatamantul, iar copiii merituosi nu mai au loc de aceste "odrasle de bani" g...  mai mult
  6 iulie 2013 - Lui 4 le place!
 • Agrippa
  Agrippa Koko....uite, scriu serios, de data asta :"NU am "drag de absolut nimeni", nici de la putere, nici din opozitie....Explicatia :TOTI au fost la PUTERE, timp de 23 de ani, separat, sau imbarligati intre ei....Despre scoala ? Eu am doi nepoti : Unul este pre...  mai mult
  6 iulie 2013 - Lui 2 le place!
 • niculaeda
  niculaeda - peste cativa ani o sa fie catastrofa !
  6 iulie 2013 - Lui 3 le place!
 • SC USL Felix SRL
  SC USL Felix SRL Domnul Papahagi a cam greșit. Ponta și Antonescu 20 (douăzeci) de loaze. 10m (zece) Ponta, 10 (zece) Căcărău. Și așa puțin, dar treacă!
  6 iulie 2013 - Lui 6 le place!