Se aleg apele dintre basisti si activisti, cel putin principial

 • RO activista e zguduita de un scandal monstruos de marsav: fratele presedintelui acuzat si retinut c-ar fi incercat sa influenteze justitia in favoarea unui colorat mondial cu foarte multe parale. Inutil de precizat cine a instrumentat scenariul si regia dezvaluirilor scandaloase.

    Introduc o pauza de reclama dezgustator de proletarda: “FAMILIA BASESCU RUSINE NATIONALA” , sustinuta de televiziunea familiei Voiculescu, indubitabil printre cele mai mandre  familii nationale recunoscute, dovedite si condamnate. Inutil de continuat carnatu cu mandrele familii patriotarde: Sarbu, Nastase, Dragnea, Sova, Ponta, Mazare, Constantinescu, Oprisan samd fara numar pana la calendele pesediste; adevaru omis e ca si-n ograda ailalta e cateva familii de renume mioritic, dar parca nu s-au jurat in fata presei ca-s victimele politice ale presedintelui demis.

    Sa revenim la oile noastre, ma refer strict la reactia surprinsa din media citita si virtuala, corespunzatoare curentului antibasist, respectiv propresedinte. Faptul ca Base cel mic este deja poprit pentru 24 de ore spune destul de mult despre caracterul justitiar influentat de Base; cum la fel marcheaza si atitudinea activistilor disperati de avansul necontrolabil al justitiei basiste, evident.

    Lupta surda dintre corupti, coruptibili, duplicitari si tovarasi educati sa ciupeasca(macar) fara frica, pe de o parte, respectiv cei care refuza orice compromis dintre politica de gashka si economia ca prada de partid, a cunocut ievolutii dintre cele mai ciudate si interesante, in acelasi timp. Ciudate pentru ca furtul politic este aproape institutionalizat(si totusi baronii guita de disperare), interesante pentru ca poarta marca cilivizata si ieducata a presei noastre cea de toata ziua.

    Asadar s-a ajuns la o etapa destul de critica in zona civica si civila total nefondat si absolut gratuit; gratuit e cam fortat, deoarece presa noastra care este castiga frumusel plagiind curentul A3(da daca nimeni nu se opune, se poate spune ca-i chiar cinstit adevarat); nefondat pentru ca hotii dovediti si chiar condamnati urla aiurea ca din gura de sarpe ca-s victimele lu base(aici iar puncteaza presa noastra socialistica rrating urias si castiguri substantiale) sustinuti fara discernamant, bun simt sau farama onorifica de gloata activista: ii dovedeste clar acumulatura nesimtita din spate. Exemplu perdant notoriu, ghinonist si pilduitor il ofera cu zgarcenie Insusi premieru minune al RO duduitoare(in ooa, arta si galinacee) antebasist:taraasta saracita nu-i mai merita prestigiul.

     Uimitor si criminal exercitiu(nu numai de imaginatie) ar urma daca fratele presedintelui ar fi chiar condamnat(bineinteles daca i se dovedeste vinovatia sau lipsa de discernamant rational): de retinut, comentat si consemnat ca  insusi presedintele a declarat ca doar justitia se va pronunta in acest caz(Inutil de remarcat ca chiar sa vrea sa-l ajute, nu poate) cu completarea ca 96,7% dintre basisti sustin aceeasi mentalitate civilizata: a gresit - sa plateasca, nimeni nu e mai presus de lege. Bineinteles ca exceptiile socialistico feudale “persecutate” incununeaza de facto mandria, orgoliul, prostia si lacomia activistilor traditionali.

    O scurta paranteza asupra genezei si rostului activismului proletar bugetofag: oricine poate face afaceri cu statu bugetofag cu binecuvantare gastii de la partid se inscrie cu succesuri, remunerate colosal de generos, pentru ca includ si parandaratu plus infractiunea, in gloata nemultumitilor de activitatea justitiei basiste. Asta e activismul activ si perdant momentan, dar cel pasiv, cumparat-asistat(cu varfuri virulente in toate clasele sociale) suplineste magnific loja multimii original majoritare.

    Cand un oarecare politic iti serveste gogoasa ca base e vectorul primordial al raului absolut(chiar daca cultura limitata il suspecteaza instinctiv) parca nu imbraca haina veridicului neinteresat, ca doar e politician bugetofag; dar, cand acel oarecare este un domn prefesor, un tovaras pensionar telectual, un jurist socialist sau un doctor dependent de spaga(da volumul de carte din spate te obliga sa-nchizi ochii si urechile la conotatiile spagii!), instinctul personal dictat de cultura obtuza se aprinde ca festila-n subteran si urla din toate incheieturile ca Base-i vinovat…..

    ….in conditiile in care de exact un sfert de veac, politica sistemica a fost influentata, controlata si dictata de nucleul  comunistoid care-l infiereaza tot pe Base. Inutil sa adaug ca filmul cu A3 scenariu-regie-coregrafie evidentiaza diferenta uriasa dintre basisti si restu de activisti, frustrati, limitati, complexati, sau pur si simplu paraleli cu realitatea civilizata: mai draga domne, tovarase, licheluta sau haimana, daca a gresit, normal sa plateasca…..nu putem fi o tara-ntreaga de victimi retarzi socialistici. In fond si-n fund totul are un pret si chiar se plateste indiferent de nume, coloratura, educatie, obraz sau sex dedicat partidului. Principial vorbind, analizand si cugetand.

    Dupa aceste episod “rusinos national” va urma un altul curat cinstit: Felix isi va plati meritele recunoscute de turnator, securist, activist, hot, capitalist curat cotizant, samd; se pregateste ……..care sigur va fi victima lu Base!!! Ca suntem romani orriginali si traditionali 178%: mai bine acuzam decat sa recunoastem; cultura militianului care a auzit de Eminescu-n sectia de politie.

5 comentarii
 • dianatudor
  dianatudor Mafia Ţigănească este constituitǎ din grupuri de persoane provenite din 3-4 familii de ţigani, conduse de un lider autoritar, profilate pe săvârşirea în serie de furturi din avutul public şi privat, tâlhării, escrocherii, trafic ilegal cu valută şi metale...  mai mult
  20 iunie 2014 - Lui 4 le place!
 • Neutron
  Neutron nolticus, ideea cu cei 422 a fost geniala la vremea sa si a deturnat opinia publica de la a analiza vina basecului la a condamna niste infractori la fel de oribili dar mai multi. Ce faci tu in acest articol este sa reincalzesti o ciorba ranceda. Faptul ca...  mai mult
  20 iunie 2014 - Lui 2 le place!
 • Ernst
  Ernst ca voiculescu prin antena 3 (si alte parghii) ataca cu toate mijloacele marsave justitia, nu-i nimic nou. turnatorul si penalul dovedit vrea sa scape de inchisoare. atat. daca reuseste inseamna ca inca nu avem stat de drept, doar pe hartie.
  ca se urla pri...  mai mult
  20 iunie 2014 - Lui 1 ii place!
 • A.Cantemir
  A.Cantemir Cred ca gresala mare a CNA,este ca opreste "Dreapta" sa aibe un post TV,capabil.Sau s-ar crea un ghiveci de idei,ca si partidela dreptei.
  20 iunie 2014 - Lui 1 ii place!