Fatalismul alb negru al politicii demorriginale: de rahat

 • cu apa rece, calda, sau cum o fi(ca la noi asa merge treaba) , numai sa nu piarda din corola de interesuri ale ielitei dambovitesti consacrate, la gramada cu fata umana, conjunctural cinstita la final si fara numar, ievident!

    In 30 iunie a fost publicata in MO celebra ordonanta de macsima urgenta, nr 49 dupa cea ciorbista cu nr 48, care corecteaza educatia damboviteana si o propulseaza intr-o dimensiune tovaraseasca absurda a culturii la hectar, dupa modelul comunist sadea. Reusim astfel sa provocam ridicolul fara sa o ceara nimeni, nimic distinct: vom muri, ca natie, impacati ca suntem titrati la gramada. Atata umanism socialistic victorios nu mai gasesti decat la noi.

    Reactia societatii romanesti la actul pervers de viol educational in grup(dupa cum a fost denumit in presa acelor zile calde) este devastator de conculdent:

  1. uniunea rectorilor vietasi e incantata de modernismul viziunii feudal socialistice pesede
  2. sindicatele mai au putin si-si dau sufletul, din prea multa recunostinta, pe taraba ideologiei intelectualiste la gramada si cu binele: hai neamule la doctorat, ca-i mai ieftin decat factura-n alb, de ieri….ne-am rebrenduitara si noi
  3. avocatul poporului cinstit, inclusiv de OU de dinainte, face ce face orice faptura minunata cand isi admira calitatea defecarii personale: ascunde rahatisul de ochii lumii supt pres, sa se-mbete la macsim de puterea vremelnic dobandita si recunoscuta; nu m-a sesizat nimeni de aspect, iar IO sunt ocupat cinstit cu alte trebi
  4. mirobolanta clasa politica de la dreapta celei cu violul, sic, la cap, isi scoate ochii proletar ca sa nu vada/recunoasca evidenta: ne-a tras-o Victoras exact unde nu ne doare, da e justificat de prezidentiale, hatz; ca nu e lupta mai motivanta decat ciolanu prezidentiabil prezumat democratic. Se confectioneaza la foc automat o expresie popularoasa masiva in favoarea lu VVP presedinte, ca e demo sa-i pprostesti pe inculti si sa iei fata occidentului: asa vrea boborul
  5. presa noastra cea de larga si umana uzura a obosit inca din start: din moment ce boboru e incantat sa-si cumpere linistea telectuala, politica trage la gramada numai la buget, elita care mai este e prea saraca sa conteze, noi ce mama lu proces verbal sa ne batem cuie-n talpa, pe persoana fizica neafirmata pe viata, pentru pprosti ?

   Caci fatalismul asta de rahat are o explicatie, o motivatie, din cele mai simple: daca treaba merge la noi numai asa, ce mecanisme ar mai putea functiona sa schimbam ceva de interes chiar national ? Ca nationalismul asta desuet, ca si mandria exacerbata la gramada, daca nu sunt sustinute partinic nu are nici o valoare: am ajuns in faza finala de degradare dpdv national ca sa se dezvolte la macsim ideea uniunii natiilor cele mai cinstite in raport direct cu bugetul generos, dupa cum urmeaza din joaca si perspectiva pozitiilor de forta politica:

   - 1, 2 si 3 va fi populat de partidul stat socialistic pesede

   - 4 si 5 va fi puternic reprezentat de liberalismul dambovitesc paralel cu duduiala de stat de acum 2 ani, captusit pe alocuri cu liberalismu blagist de orientare tot bugetofaga: ca daca excludem cumva bugetofagia ramanem orfani de politruci

    O alta conotatie, ascunsa de data asta, a fatalismului politicesc dambovitean e ca suntem atat de pprost pregatiti, motivati etc, incat nu vedem sau nu vrem sa vedem, ceea ce ne pregateste pesedeul majoritar: mobilizeaza electoral masiv, prin orice mijloace de manipulare posibile, o prezenta la urne curat cinstita cu persoana premierului copiuta, cel putin dpdv al sondajelor de opinie proletara, astfel incat occidentul imperialist sa-si reconsidere pozitia de arbitru pe vointa democraturata a  boborului votangiu.

    Oricum am privi clasa politica autohtona trebuie sa recunoastem ca o meritam din plin, cum si dansii ne cultiva dealtfel, tot plenar: niste vatafi inculti si nesatui care administreaza o gramada de bacalaureati engross…..fura ei furam si noi, ca ca sa mai si gandim, respectiv sa ne educam, e prea mult, prea obositor si inutil; in fond si-n fund daca nu te descurci rapid nu contezi, nu existi, esti curat prost….cum prostu hotz nu e implinit destul daca nu e si fudul.

0 comentarii