CHIORU' CARE NE DEZBINA!

 • Ma revolta si, totodata ma uimeste perseverenta cu care acest individ inventeaza, de fiecare data cand apare la televiziune, sau la radio, noi si noi probleme, care n-au alt rol, decat sa dea lumii prilej de vorbe, de nelinisti, de spaime nejustificate, dar nu mai putin stanjenitoare! Este evident ca animalului (politic) nu-i trece prin minte absolut nimic despre problemele reale ale tarii, despre greutatile in care se zbat oamenii de rand, in schimb a devenit o obsesie "premierul tehnocrat", Blaga care a furat, (a furat startul, nu altceva!), Boc cel mult prea ocupat si de joi demisionat! Si asa mai departe! Iar noi, am pierdut facultatea de a gandi obiectiv, de a trece nepasatori pe langa toate aceste mizerii care nu ne privesc, ne apucam ca la comanda sa ne certam, sa ne contrazicem, sa-i ridicam osanale, sau, din contra, sa-i trimitem un cor de injuraturi aceluiasi chior diabolic care de 6 ani se joaca cu nervii nostri, cu linistea si cu sanatatea noastra, pana la urma!
  Ne aflam nu numai intr-o evidenta involutie, dar, din pacate, intr-o tot mai vizibila degenerescenta, ca natiune, ca popor, ca stat!
  Totul pleaca de sus ("pestele de la cap...), dar nici mai jos lucrurile nu stau pe roze, predispozitia spre tafna, lene, barfa, scandal, este tot mai prezenta, in detrimentul culturii adevarate, al intelepciunii colective, care sa ne apere de intrusii patogeni.

2 comentarii
 • Lui ALTERNANTZA si miluca007 le place!
 • ALTERNANTZA
  ALTERNANTZA Asa este, Chioru' se dovedeste mai tare ca boboru', de fiecare data ne mai da cate o plasa, el cu vaca lui baloasa!
  15 martie 2011
 • D ILIU
  D ILIU Posibil! Poate chiar probabil sa ai dreptate! M-am cantonat exclusiv in zona "lumeasca", problema s-ar fi complicat prea mult, daca abordam si latura spirituala!
  15 martie 2011