Pantofi sport originali de la Adidas

 • La inceputul anilor 90 a existat in Romania un curent pro Occidental. Dupa foarte multi ani de comunism, tinerii se bucurau de produsele venite din Vest. Pe langa bauturile racoritoare, restaurantele de tip fast-food si electronicele de ultima generatie, pe piata au aparut articole vestimentare asa cum aveau marii sportivi.         Avand in vedere ca prima mare firma care a patruns pe piata noastra a fost Adidas, prin incaltaminte sport. Astfel, romanii au ramas cu un obicei sa spuna incaltamintei sport adidasi.

            Fiind prima mare firma care a intrat pe piata din Romania, adidasii adidas au avut un succes nemarginit in acesti 25 de ani de la Revolutie. Tinerii au cumparat pantofii sport de la celebra marca fie de la magazinele oficiale, fie de la importatori autorizati.

            Desi in acea perioada pretul unei perechi de adidasi adidas era destul de mare in raport cu salariul unei familii, in aceste zile pretul unei perechi de pantofi adidas a ramas la acelasi nivel in timp ce salariile au crescut treptat.

            Exista mai multe tipuri de pantofi sport. In primul rand sunt cei pe care ii cunoaste toata lumea si care au fost in voga in anii 90, si anume, cei running. Pe vremea respectiva tinerii ii purtau pe strada si afisau tinute sport.

            In aceste zile sunt folosit aproape exclusiv doar pentru activitatile sportive. Mai exact, cei care ii cumpara ii folosesc pentru alergare sau pentru antrenamentul de la sala de fitness sau de gimnastica.

            In cazul in care vi se pare ca sunt prea scumpi in magazinele oficiale, aveti alternativa sa ii cumparati de la magazinele online dotate cu incaltaminte sport, care in cele mai multe cazuri afiseaza un pret mai mic decat cel din reprezentante. Totusi, e nevoie sa fiti atenti pentru ca sunt multe astfel de magazine care vand adidasi contrafacuti la pretul celor originali.

0 comentarii