Cum se fac licitatiile de case in Ploiesti

 • Vreau sa particip la licitatii de case in Ploiesti astfel incat sa achizitionez o locuinta ieftina. Imi doresc sa ma mut la Ploiesti, fiindca serviciul meu este in Baneasa si ajung foarte repede de la Ploiesti.

            Cel mai mult m-ar interesa o casa in centrul orasului sau intr-unul dintre cartierele bune ale Ploiestiului. Dar pentru asta, trebuie sa stiu cand se fac anunturile de licitatii case Ploiesti, astfel incat sa pot sa particip la licitatie. Casele luate inumra licitatiilor sunt mult mai ieftine decat cele pe care le-as putea cumpara prin intermediul unei agentii imobiliare. Sunt sigur ca in urma unei licitatii de case Ploiesti ma voi alege cu casa visurilor mele.

            Apartamentele din complexuri rezidentiale, de preferat

            Sunt la current cu faptul ca unele dintre apartamentele si garsonierele care se scot la licitatie de case in Ploiesti sunt situate in ansambluri rezidentiale care au fost construite in ultimii ani. Asta inseamna ca sunt dotate cu centrale termice de bloc sau de apartament,  deci nu trebuie sa mai investesc in una. Imi va fi de mare folos, pentru ca nu imi place sa fiu racordat la sistemul centralizat, nici pentru apa calda, nici pentru caldura.

            Nu imi place sa risc sis a rmana fara apla calda sau fara caldura din cauza vecinilor care nu isi platesc facturile, de aceea prefer sa am central termica proprie. Si chiar daca nu este in apartamentul pe care il voi cumpara, imi voi monta cu siguranta una. Este una dintre cele mai bune investitii pe car eo poti face intr-o locuinta noua.

            Unde se dau anunturile de licitatii case Ploiesti

            Daca vrei sa cumperi o casa in urma unei licitatii, trebuie sa stii ca anunturile se dau in ziarele locale, care  sunt cea mai buna sursa de informare.. Ca sa te poti inscrie la o astfel de licitatie de case in Ploiesti, trebuie sa achiti un mica vans, bani pe care, din cate stiu, nu ii vei mai primi inapoi. Oricum, gasesti toate conditiile de participare la licitatie trecute in caietul de sarcini. Astfel, vei fi sigur ca nu vei sari vreo etapa sau ca nu vei fi cu toate actele in regula, ca sa poti sa participi la licitatiile de case in Ploiesti.

            Preturile unei astfel de locuinte in Ploiesti sunt unele foarte atractve si poti avea sansa sa gasesti apartamentul mobilat, cu toare cele necesare, ceea ce este ideal. O astfel de sansa iti ofera una dintre cele mai potrivite ocazii ca sa cumpeir o casa.

0 comentarii