Mi s-a stricat scutul de masina

 • Am o masina Dacia Logan de peste patru ani si nu am avut mari probleme cu aceasta. Insa acum s-a stricat scutul de masina.


  Scutul de masina s-a defectat

  Scutul de masina s-a defectat saptamana trecuta, in urma unei calatorii pe care am facut-o in nordul Moldovei. Drumurile prin unele localitati din judetul Suceava nu sunt deloc intr-o stare buna de functionare, de aceea cred ca s-a stricat si scutul de masina.

  Asta este acum, ideea este ca vad ca masina merge si cu scutul stricat. Iar intrebarea fireasca este daca pot sa mai circul cu scutul de masina stricat inca vreo cateva saptamani, pentru ca acum nu am bani sa cumpar altul.

  Cred ca nu s-ar fi stricat nici acum scutul de masina, daca nu as fi fost nevoit sa circul pe acele drumuri care nu sunt deloc de buna calitate. Sunt drumuri din piatra, cu foarte multe gropi, ceea ce inseamna ca a fost un factor decisiv care a contribuit la defectarea acestei piese auto.


  Pot cumpara scut masina second hand

  O varianta ar fi sa cumpar scutul de masina de la cineva care l-a mai utilizat inainte, adica sa fie unul second hand. Insa nu stiu daca merita investitia, raportandu-ma la calitate-pret. Adica nu vreau sa cumpar acum scutul de masina, iar peste cateva saptamani sa fiu nevoit sa achizitionez altul, pentru ca nu sunt dispus sa cheltui atatia bani pentru o piesa auto.

  Scutul de masina as prefera sa il cumpar nou, pentru ca sunt sigur ca va fi de lunga durata, ca si cel pe care l-am avut pana acum.  Scutul de masina nou cred ca urmeaza sa il achizitionez de pe un site, unde se vand piese auto. Cred ca este o varianta comoda, care nu implica prea mare efort din partea mea.

  As putea merge si la o reprezentanta Renault in Timisoara, ca sa cumpar de aici un scut de masina, insa nu stiu daca voi gasi. Nu am fost niciodata in situatia de a cauta o astfel de piesa auto si nu prea stiu cum se procedeaza, dar ma voi descurca, cu siguranta. Trebuie sa caut pe cateva site-uri, inainte sa fac comanda finala. Apoi voi astepta, cel mai probabil, cateva zile pana cand va sosi piesa.


0 comentarii