Adidas chaos & Adidas neo

 • Brandul Adiads este foarte prezent in sportul de performanta datorita numelor celebre care au acceptat sa isi asocieze numele cu brandul german. Indiferent ca este vorba despre fotbal, tenis, handbal, atletism, baschet, formula 1, volei sau fotbal american, Adidas a ajuns sa contracteze nume foarte cunoscute din aceste sporturi. Totodata, Adidas s-a orientat si catre cei care prefera pantofii sport casual sau care practica sportul, dar la nivel de amator.

            Sa luam modelele Adidas Chaos & Adidas Neo pentru a arata care sunt ariile pe care incearca sa le acopere Adidas.

            Adidas Chaos este unul dintre cele mai noi modele de ghete de fotbal si au fost scosi pe piata in luna mai a anului 2015. Modelul respecta noile tendinte in materie de ghete de fotbal, si anume, a renuntat la limba, iar piciorul este imbracat complet. In acest fel, piciorul si gheata au o conexiune mai buna, iar controlul mingii este mult mai bun decat inainte.

            Un alt lucru inedit in ceea ce priveste acest model este faptul ca pentru prima data, Adidas a renuntat la cele trei dungi de pe lateral, aceste fiind inlocuit cu un pattern revolutionar. Printre fotbalistii care folosesc aceste ghete sunt Lionel Messi, Luis Suarez si Gareth Bale.

            Adidas Neo in schimb este un model de pantofi sport cu talpa plata, facuti pentru tinute casual. Asadar, pot fi purtati impreuna cu o pereche de jeans si cu un tricou, iar tinuta va fi una foarte lejera, placuta si relaxata. Din punct de vedere al pretului, Adidas Neo costa in jur de 200-250 de lei, fiind foarte accesibili pentru toate buzunarele.

            Asadar, Adidas Chaos & Adidas Neo sunt doua modele total diferite si arata cat de bine reuseste adidas sa acopere toate ariile din lumea sportului si nu numai. Adidas Chaos & Adidas Neo reusesc sa solidifice locul pe care producatorul german il are atunci cand este vorba despre pantofi sport.

0 comentarii