Cum să devii Președinte?

 • Scandalul Ponta-Antonescu și faimoasa coaliție USL-USD! Spoială și prosteală!

  Stați liniștiți! Chiar dacă se despart ei sunt tot în concubinaj, adică împreună?! Cum?

  Așa s-au făcut calculele și așa îl dă câștigător la președenție pe Antonescu, exact ca în înțelegerea USL  la constituirea acesteia, restul e Gargară și inflație pentru noi! http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Titel_Petrescu

  Istoria consemnează evoluția evenimentelor premergătoare actului de la 23 August 1944,

  afirmarea PSD ca o forță politică democratică și națională, care și-a asumat răspunderi de importanță capitală.

  La 24 August 1944, apare primul număr al ziarului „Libertatea”, organul de presă al PSD, având ca director pe Constantin Titel Petrescu. În zilele următoare se reorganizează Comitetul Central al PSD, în funcția de președinte al partidului fiind ales Constantin Titel Petrescu. Un număr imens de persoane cer să fie primite ca membri ai PSD, convinse de prestigiul și credibilitatea acestui partid, neerodat nici de acte de guvernare precum PNȚ și PNL și nici de bolșevism, cum era Partidul Comunist. În noiembrie 1946 apare, în Editura PSD, volumul „Socialismul în România (1835 – 6 septembrie 1940)” o primă sinteză a mișcării socialiste, având ca autor pe ConstantinTitel Petrescu. Din considerente tactice, împuse de conjucturile naționale și internaționale, Constantin Titel Petrescu a consimțit în 1944 ca PSD-ul să devină partener egal alături de PNȚ și PNL și cu PCR, reprezentat de Lucrețiu Pătrășcanu, în vederea înlăturării dictaturii antonesciene. Lucrețiu Pătrășcanu, care avea domiciliul la Bușteni, pe Valea Prahovei, venea adesea pe ascuns, în vila lui Constantin Titel Petrescu, de la Sinaia, trecând prin pădurea muntelui Cumpătu unde a pus la cale și a semnat la 23 aprilie 1944 un acord privind crearea unui front unic al PSD cu PCR. La noi istoria am învățat-o, cum au vrut comuniștii, nu cum a fost ea întotdeauna, ne-a schimbat-o tovarășii să-i favorizeze tot pe ei.

  Alte prețuri de suportat pentru Noi și scandalul dintre Ei, îi mențin ca să ne ia și restul banilor pentru campaniile electorale din vară! Dânsa politica și aranjamentul de pe Dâmbovița, ne-au confirmat tot timpul prostituția alianțelor postelectorale, electorale și doar EI sunt acolo din decembrie 1989, alții chiar dinainte! Luați-le fișele de pe Google, că CNSAS-ul îl plătim degeaba cu salarii de secretari de stat! Mi-amintesc înainte de alegeri, că le dădea interzis la câțiva, că au făcut poliție politică și n-ar avea dreptul să candideze și de unde, că sunt acolo împreună!

  Nu sunt presupuneri-este Realitatea crudă de la noi, fac teatru scurt ca să stea acolo până la pensie, liniștiți că suntem proști, dar orgolioși și-i votăm mereu! Spuneți-mi o țară pe pământ unde un parlamentar, chiar necrofil are 6 mandate de Parlamentar? După 2 mandate dacă n-au făcut nimic pentru Noi, stați liniștiți că nu mai fac, decât pentru bunăstarea lor. De aceia apar venituri de 72 de mii de euro în două luni,la un singur angajat-Cotizează! DA, Cotizează la partid și între ei! Nicăieri în lumea asta subalternul nu ia Salariu mai mare decât Șeful! Asta este Mafia Politică din România-Ridică Salariu cine poate și se –mparte cașcavalul! De asta apar și neechitățile, care apar în toate sistemele de remunerații! Restul sunt motivații puerile, date de Ei când sunt îngesuiți cu ușa! Ați auzit că sunt programe IT ce se pot implementa național? Adică Baza de date, care poate fi minim-maxim și când cineva ridică alt salariu se aprinde beculețul: Exemplu: -Ați atins salariu maxim 10 mii de euro? Sau cât doriți? Și cât credeți că Noi mai putem trăi cu expresia lui Ceausescu-Iliescu că românul se descurcă? Nu se mai descurcă din cauza voastră! Și dacă ne vom descurca, o să furăm de la voi! Că de la alții nu avem de unde!!! EI sunt împreună și vor rămâne împreună și istoria cică se repetă-Nu suntem Noi proști, că le dăm voie să facă ce vor, că votăm mereu, mereu după alte criterii, chiar dacă nu-i luăm acasă îi punem acolo că sunt frumoși, chiar dacă nu fac nimic îi punem acolo că nu avem pe alții și astfel suntem condamnați, să suportăm inflație și firmituri scăpate de la masa lor! N-a ieșit niciunul în 25 de ani să spună, că nu se justifică vreun preț măcar la un singur produs, doar gargară și șuturi în fund Socialiștilor, Liberalilor, Șacalilor, cum mai absoarbem și noi fonduri U.E.? Mai facem și alceva decît să împărțiți jegosul acela de Ciolan care devine tot mai mic,că sunteți din ce în ce mai mulți! Piesa de teatru continuă, doar Noi plătim Biletele, românii care asistăm impasibili la defilarea lor prin Parlament! Avem de unde...Lăsați—i să trăiască!!!

2 comentarii
 • Neutron
  Neutron Cine face scandal de scandal va pieri ! Sansele lui Antonescu care este din ce in ce mai mult o caricatura a lui basescu de a fi votat de simpatizantii PSD sunt ca si nule si nici in turul 2 nu e sigur ca va ajunge.
  21 februarie 2014
 • dianatudor
  dianatudor Comunismul este satanic.
  Comunismul neagă afirmarea libertătii, a spiritualitătii, a existentei lui Dumnezeu. Comunismul nu este altceva decat o dictatură a “fărădelegii". El intră in conflict total cu Legea lui Dumnezeu, fiind astfel prin toate faptele s...  mai mult
  21 februarie 2014 - Lui 1 ii place!