Fiecare cu convingerile sale!

 •  

   

  Când ripostăm la alte opinii normale, poate avem o problemă, sau ne-au intoxicat politrucii cum și-au dorit cu  „Dezbină și Cucerește!Au reușit să-și asigure Bunăstarea pe dezbinarea noastră!  Prin alianțe=Prostituție! Și când se apropie alte alegeri mai apare un partid sau două, să ne altereze simțurile, să ne provoace greața și lehamitea, de cât îi  iubim! Cei care țin la o culoare chiar dacă s-a alterat, ca echipele de fotbal, care nu mai merg se numesc fanatici și dăunează chiar sănătății celui afectat! Cu cât ripostează unii mai vehement cu atât sunt mai afectați! Nu mă cert cu nimeni, dar văd polemici la colegi, pentru nonsens și nici nu insist să ne umplem frigiderul unii la alții! Mă îngrijorează, cum spuneau, urlau și alții dinaintea noastră, că oamenii care ne reprezintă, nu se reprezintă decât pentru ei și binele lor! Și unii care din orgoliu au alte păreri și influiențe negative, sar la gâtul unor oameni, care ar duce la schimbarea poate a macazului în altă direcție mai bună! Aici a apărut ca o intoxicație: Dacă te iei de roșii, care ne chinuie de 24 de ani înainte de 1989 și 25 de ani după 1989 (nu se mai întâmplă nimic până când se împlinesc în decembrie) mâine îmi sare un roșu să mă corecteze:-Ești Băsist!  Pardon domnule corect și Băsistul e tot roșu! Eu sunt naționalist și-mi iubesc țara cum a iubit-o Eminescu, Arghezi, Petru Țuțea și alții care au murit români nealterați întoxicați de ciuma roșie!

  Credeți că dacă-i votați mereu nu vă gândiți că stricați și viețile altor români corecți! Nu vreau să aud de alte generații, astea le-au confiscat roșii și vă prostește cu populism de doi lei, trași în bărci, plimbați printre români sărmani, să-i mai voteze înc-o dată și înc-o dată! Când vom putea trăi și noi, atunci când nu vor mai fi ei! Dacă sunteți mulțumiți de viața care o duceți votați-i tot pe Ei, că au grijă de voi, cu o nouă scumpire în iulie, apoi în octombrie, apoi în aprilie! Vizine este un medicament de clătire a ochilor, cei intoxicați cu roșu, nu cred că mai pot fi tratați! Măcar uitați-vă în sufletul vostru poate recunoașteți, că prin alegerile făcute le faceți rău și altor români, care  doresc și vouă să vă fie bine!

1 comentariu
 • Lui Ghilotina si Neutron le place!
 • Neutron
  Neutron Eu fac deosebire intre patriotism care pt mine inseamna sa crezi ca patria ta este buna si frumoasa, nationalism care duce la cea mai buna si mai frumoasa si extremism, singura buna si frumoasa. Sper ca reusesc prin comportament sa ma incadrez la patriotism.
  25 aprilie 2014