Jos hotii si mafihotii dela ferefeu

 • Probleme mari pentru afacerea Primarie - Clona
   
   
  Inscrierea abuziva in Liga a II-a a unei echipe, asa zisa, a orasului Craiova, de catre Mircea Sandu si acoliti lui nu a ramas fara urmari, atat in dosarele penale cat si in actiunile aflate pe rolul instantelor de judecata, abuzul savarsit iese la iveala.
  ,4 februarie 2014,20:45nr. afisari:1528

  Desi au tegiversat, atat actiunile civile, cat si contestatiile facute de catre Fotbal Club Universitatea Craiova in fata comisiilor federative, a sosit si timpul scadentei pentru aceste ilegalitati. In aceste zile FRF este in corzi deoarece trebuie sa prezinte, atat la instanta de judecata, cat si la Directia Nationala Anticoruptie hotararea Comitetului Executiv de inscriere a clonei in competitie. Insa, in acest moment nu exista nicio hotarare valabila in sensul formei cerute de lege, practic oficialii federatiei trebuie sa prezinte DNA-ului cat si instantelor Hotararea respectiva semnata individual de catre toti membrii participanti la sedinta. Insa, datorita faptului ca membrii Comitetului Executiv au realizat ca isi asuma libertatea si raspunderea financiara nu vor sa semneze o asemenea hotarare, mai ales ca in ziua cand li s-a bagat pe sub nas aceasta propunere de acceptare a clonei in competitie, ea nici nu a fost prezentata detaliat asa cum prevede legea ci a fost introdusa la rubrica diverse fara nicio detaliere specifica.

  Procurorii si judecatorii au solicitat sa vada legalitatea adoptarii hotararii inscrisului respectiv-hotararea Comitetului Executiv trebuie sa contina semnatura individuala a tuturor participantilor indiferent de modul in care au votat, de abia din acel moment membrii Comitetului Executv isi asuma responsabilitatea actului in cauza. Din informatiile noastre, pana astazi nu existau decat patru semnaturi pe aceasta hotarare dintre care numai doua erau pentru. Conform legii pentru validarea unei asemenea hotarari este necesar votul a jumatate + 1 din membrii prezenti. De asmenea pentru a fi valida hotararea trebuie sa fie prezenti cel putin doua treimi din membrii Comitetului Executiv, lucru care nu s-a intamplat din cunostintele noastre.

  Prin urmare Hotararea Comitetului Executiv de inscriere in competitie a clonei reprezinta actul de nastere al acestei echipe, act de nastere care in acest moment este invalid si care atrage nulitatea absoluta a tot ceea ce a desfasurat acest club pana acum in fotbal. 

  In ultimele zile, angajatii FRF au incercat sa ia legatura cu majoritatea membrilor Comitetului Executiv pentru a parfa actul care reprezinta o adevarata piatra de moara pentru cei care si-l asuma. Pe langa faptul ca Hotararea de inscriere face obiectul cercetarilor civile si penale, Comitetul Executiv trebuie sa puna afilierea clonei si pe ordinea de zi din data 5 martie 2014, aceasta lucru insemnand o noua infractiune in contextul acestei situatii. Reamintim ca Municipiul Craiova a oferit doua milioane de euro Federatiei Romane de Fotrbal din banii publici ai cetatenilor pentru ca clubul proprietea lui Andrici Adrian si Rotaru Mihai sa evolueze in Liga a II-a, fiind primul caz de la 1947 incoace cand un club este inscris direct intr-o categorie superioara de fotbal.

  Mentionam ca in anul 1947 din ordinul lui Ana Pauker, a fost rasa din fotbalul romanesc celebra echipa Carmen, datorita faptului ca patronul si antrenorul echipei, Ionel Mociornita, fiul marelui industrias roman Gheorghe Mociornita nu a acceptat sa joace un meci de fotbal la Bucuresti in 1947 intre echipa pe care o patrona si echipa sovietica Dinamo Tbilisi.

  - See more at: http://editie.ro/articole/universitatea/probleme-mari-pentru-afacerea-primarie-clona.

  http://editie.ro/articole/universitatea/probleme-mari-pentru-afacerea-primarie-clona.html

0 comentarii