De ce am ales sa cumpar ghete casual barbatesti de la walkin-in

 • Ghetele pe care mi le-am cumparat iarna trecuta s-au uzat destul de mult si din aceasta cauza zilele trecute am luat la rand toate magazinele de incaltaminte cu gandul sa imi cumpar o noua pereche de ghete de iarna. Cele de anul trecut aveau un design foarte frumos insa din pacate s-a dovedit ca alegerea mea nu a fost prea inspirata intrucat nu m-au tinut prea mult. Plus ca am dat si o galagie de bani pe ele.

  Marea mea problema cu ghetele de iarna

  Asa ca mi-am propus sa imi cumpar o pereche de ghete de barbati casual. In acest sens ghete barbatesti casualam colindat timp de doua, trei zile toate magazinele din cartier. Din pacate nu am gasit nicio pereche de ghete pe placul meu. Au fost cateva care mi-au placut insa nu aveau marimea mea. Eu port 46 si din acest motiv nu am noroc ca intotdeauna sa imi cumpar ce-mi place. De multe ori cumpar doar ce gasesc.

  De unde mi-am cumparat ghete pana la urma

  Dupa esecul cu magazinele din cartier am inceput sa caut si pe internet. Si, sincer sa fiu, am ramas impresionat de numarul de magazine online. Din toate acestea cel mai mult mi-a placut walkin-incaltaminte. Pe walkin am gasit multe modele interesante de ghete de barbati casual si, supriza, aveau chiar si numarul 46. Nu am stat mult pe ganduri si mi-am comandat o pereche de ghete casual din piele naturala si am profitat si reducerile de sezon. Astfel am observat ca walkin-incaltaminte.ro are preturi sensibil mai mici decat celelalte magazine online.

   

  Dupa cateva zile ghetele comandate mi-au fost livrate acasa. Am deschis cu nerabdare pachetul si am observat ca ghetele pe care mi le-am comandat arata foarte bine. Am ramas placut impresionat de calitatea lor si cred ca am facut o afacere foarte buna cu walkin-incaltaminte.ro. Sper sa ma tina mai mult decat celelalte.

0 comentarii