Becuri cu led! Led-zone.ro va ofera cea mai inteligenta solutie

 • Furnizorul numarul 1 de tehnologie inteligenta de iluminare - Led Zone va pune la dispozitie o gama variata de becuri cu led pe care le puteti folosi in propriile locuinte si nu numai. Led Zone se adrezeaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor, institutiilor in care iluminatul reprezinta conditia principala pentru ca activitatea sa se poate desfasura in conditii optime. Becurile cu led au facut ca nevoile tuturor sa fie indeplinte in aceeasi masura in care au fost respectate si cerintele acestora!

  Avantajele tehnologiei becurilor cu led

  Pe cat este de mic un bec cu led, pe atat de multe avantaje are! In primul rand el este cel care a scos din sistem tipurile de becuri conventionale care nu au avut niciodata posibilitatea sa reziste mai multe de cateva luni, iar de cele mai multe ori inca de la achizitionare nu functionau. Ceea ce Led Zone va ofera este garantia fiecarui bec led pe o durata de 2 ani. De pe urma becului cu led puteti beneficia de consumul redus de energie electrica, ceea ce reprezinta cel mai mare avantaj al acestor produse marca Led Zone! In plus, puteti opta pentru un adaptor/ reglator de intensitate a luminii pe care il puteti conecta la sursa de energie si astfel veti crea ambientul perfect!

  Shoppingul online si becurile cu led

  In categoria becuri led pe care Led Zone o pune la dispozitia dumneavoastra pe pagina web site-ului sau veti gasi becuri cu led cu diferite caracteristici precum : becuri led G4, G9, Gu10, E14 si E27. In plus, puteti gasi becul cu led preferat folosind sistemul de filtrare al produselor, cautand astfel in functie de tensiune, putere si culoare.

  Puteti opta pentru becuri cu led in variatii de culoare de la alb cald, alb rece pana la nuante mai puternice precum albatru, rosu sau verde. Pentru comenzile mai mari de 300 de ron, Led Zone ofera transport gratuit in localitatile in care activeaza firma de curierat cu care colaboreaza, in cazul contrar transportul consta in suma de 15 Ron oriunde in tara!

0 comentarii