Alege colectia de incaltaminte de lux de la Marzo

 • Alege colectia de incaltaminte de lux de la Marzo

   

  Marzo este un nou brand care comercialeaza incaltaminte de lux pentru femei, acesta aduce o exprerienta inedita de shopping femeilor pasionate de incaltamintea premium. Acesta magazin a fost lanast online pentru ca toate femeile doritoare sa fie mai aproape de produsele dorite.

   

  Marzo este un brand care ofera modele surprinzatoare, cu un design minimalist si cu o abordare intuitiva. Creativitatea este principalul aspect prin care magazinul online Marzo se diferentiaza si in acest fel incaltamintea capata o eleganta la superlative.

  Colectia de incaltaminte Marzo

  Un aspect important al articolelor de incaltaminte Marzo este de dat de insertiile metalice si de elementele pretioase, acestea sunt expuse prin intermediul unor catarame sau a altor detalii de acest gen. In plus, aceste elemente sunt unele specifice tendintelor sezonului de toamna-iarna 2014/2015.

  Cele mai ravnite modele de incaltaminte

  Botine Marzo

  In acest sezon, botinele sunt cele care au atras interesul celor mai multi consumatori. In acest sens, colectia de botine Marzo reprezinta piesa de rezistenta, acestea putand fi gasite in modele confectionate din piele naturala, din lac sau velur, care ofera o eleganta aparte.

   

  O alta atractie a acestui sezon este data de colectia de cizme de dama Marzo, acestea sunt gasite in modele specifice tendintelor din moda, care depasesc linia genunchiului, cu toc inalt. Acestea sunt confectionate din piele naturala, dar si din piele de crocodile, modele de cizme care ofera purtatoarelor o atitudine si un stil extravagant.

   

  Pentru ca din nicio colectie nu trebuie sa lipseca pantofii, in colectia Marzo poti sa gasesti cele mai elegante modele de pantofi de dama. Fiind produse premium, materialul folosit in confectionarea pantofilor este piele naturala, prin care eleganta castiga un plus important. Aceste modele de pantofi de dama sunt prezentati in modele cu toc inalt, dar si in modele cu talpa joasa, in stilul pantofilor Oxford. O recomandare pentru acest sezon, este data de modelele de pantofi care abordeaza contrastul alb-negru, exploatat la maxim de designer in acest sezon rece.

   

  Intelegant tendintele internationale in materie de incaltaminte, brad-ul Marzo este unul care descifreaza cu succes aceste tendinte si le ofera consumatorilor produse premium, prin care puncteaza corect o aparitie corecta. Intra acum pe http://marzo.ro si alege-ti pereche de pantofi preferata !

0 comentarii